Annonce
Vestjylland

God plads - især til rosende ord - da fem jubilæer blev fejret

Fem jubilarer - fra venstre er det Kirsten Dahl Petersen, Malene Krogh Korsgaard, Inge Rosenberg, Angélique Muizer og Tina Thuesen. Foto: Westpack
I Westpacks nye lagerhal blev fem kvinder, som har sat deres præg på virksomheden, fejret.
Annonce

Holstebro: Holstebro-virksomheden Westpack, der laver smykkeemballage, kunne på det seneste medarbejderorienteringsmøde fejre hele fem jubilarer.

I den nye lagerhal, hvor der er både højt til loftet og plads til masser af rosende ord, fik purchaser Tina Thuesen den særlige Westpack-nål af guld i anledningen af sit 25-års jubilæum. Hun beskrives som en meget vellidt kollega.

- Det virkede som et firma, hvor der var styr på det hele. Men jeg kan ikke huske, om vi overhovedet havde en mail dengang, sagde Tina Thuesen i forbindelse med sit 25-års jubilæum. Foto: Westpack

Tina startede som elev i salgsafdelingen, hvor hun arbejdede i en årrække og var med til at hjælpe kunder både over telefon og rundt om på messer i Europa. Efter ti år blev hun indkøber. Hun nyder dog fortsat godt af sin salgserfaring, selvom det er en anden disciplin:

- Det giver mig nogle nyttige perspektiver i min kontakt med leverandører rundt om i verden, siger hun i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Det har været en spændende rejse”.

Annonce

Som en familie

Målt på anciennitet kunne shipping assistant Inge Rosenberg toppe sin kollega med et 30-års jubilæum. Hun sørger for, at virksomhedens smykkeæsker når ordentligt frem.

"Hun er kendt for at være imødekommende og optimistisk. Ja, som et skilt i tryklinjen ganske rigtigt siger, så skal man huske at være pose-itiv," skriver Westpack om jubilaren.

Da Inge Rosenberg i 1990 første gang trådte gennem Westpacks døre, vidste hun ikke andet om virksomheden end det, hun havde fået at vide igennem sin lillesøsters svigerinde. - Med det var da spændende, det med æsker, husker hun om sit første indtryk. Foto: Westpack

Inge Rosenberg begyndte i Westpacks tryklinje, hvor hun i en årrække behandlede ordre for detailafdelingen. Dengang lå virksomheden på Gammel Struervej, hvor Jysk Kemi nu holder til. Senere skiftede Inge til bakke-afdelingen, hvor hun i flere år var med til at konstruere smykkedisplays til guldsmedeforretninger. Endelig kom skiftet til forsendelsesafdelingen i 2013, hvor hun nu arbejder som shipping assistant.

- En god dag på arbejdet er, når det hele kører, og vi har noget at rive i. (...) Der er rigtig meget sammenhold herude. Vi er nærmest som en familie, siger Inge Rosenberg.

Annonce

Store indsatser

Marketing manager Kirsten Dahl Petersen blev i fejringen af 20-års jubilæet af salgschef Henrik Hansen rost for at have "haft en stor andel i Westpacks udvikling indenfor marketing, hvor markedsføring i dag primært sker online".

I de første 10 år på Westpack arbejdede hun med forskellige opgaver indenfor salg. I 2005 blev hun færdiguddannet som HD(A), og i 2010 fik hun ansvaret for at drive virksomhedens marketingafdeling.

- Kirsten har gennem alle år ydet en stor indsats på Westpack, er vellidt og respekteret blandt kolleger, tilføjer Henrik Hansen i pressemeddelelsen.

Endelig kunne Malene Krogh Korsgaard og Angélique Muizer i sales support begge fejre 10-års jubilæum.

- Du er et eksempel, jeg ofte bruger, når unge mennesker skal rådgives om valg af uddannelse. Du valgte nemlig at uddanne dig i det private erhvervsliv i stedet for på universitetet. En mulighed, alt for mange unge mennesker overser. Du er en meget dygtig, og ikke mindst ansvarsfuld, salgssupporter, sagde direktør Morten Dalsgaard på mødet og tilføjede:

- Du er kort og godt en helt fantastisk dygtig og behagelig medarbejder.

Rosende ord var der også til Angélique Muizer, der begyndte i markedschef på det hollandske marked for derefter at blive del af en større organisationsændring på Westpack.

- Du har gennem dine ti år på Westpack - snart 11 - vist, at du er en meget fleksibel og omstillingsparat medarbejder - noget mange ofte siger, de er, forud for en ansættelse. Du har bevist det i praksis, Angélique, understregede Morten Dalsgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Medarbejder er smittet: Folkeskole sender 130 børn og otte lærere hjem

Annonce