Annonce
Læserbrev

God idé med shuttlebus rundt om fjorden - men husk lige Videbæk

Annonce

Læserbrev: Shuttlebus rundt om Ringkøbing Fjord er en enorm god ide.

Dejligt det nu bliver til noget. I byrådsperioden 2014 til 2017 blev noget lignende flere gange foreslået i forbindelse med budgetforhandlingerne.

Om det er helt det samme, kan jeg ikke bedømme, da jeg kun kender det nuværende projekt fra pressen modsat det andet, som jeg har indgående kendskab til.

Jeg har et lille hjertesuk. Den eksakte rute er ikke oplyst, ligeledes er det ikke oplyst, om det er samme rute, der køres hver gang.

Projektet benævnes i pressen ”Shuttlebus rundt om fjorden”. Jeg ved godt, Videbæk ikke er placeret lige ved Ringkøbing Fjord. Det er dog mit håb, at man i planlægningen af turene har mindst en tur, der omkring kl. 13.30 kommer forbi Videbæk og dermed giver turisterne mulighed for at besøge Arne Haugen Sørensen Museum.

Ligeledes bør der være en tur, der kører fra Videbæk omkring kl. 16.30, så de samme turister kan komme retur efter besøget i Arne Haugen Sørensen Museum.

Ruten kunne lægges forbi Herborg, så turisterne kunne få mulighed for at bruge skinnecyklerne i Herborg. Derfra kunne køres forbi Herborg Bakker og til Arne Haugen Sørensen Museum.

Det er vigtigt at vise alle de fantastiske sider af Ringkøbing Skjern Kommune. Det er ikke kun natur, vi kan tilbyde i vores dejlige kommune.

Læserbrevskribenten synes godt om ideen om en shuttlebus rundt om Ringkøbing Fjord, men han gør samtidig opmærksom på, at Videbæk også bør være en del af busruten. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce