Annonce
Læserbrev

God idé med shuttlebus rundt om fjorden - men husk lige Videbæk

Læserbrev: Shuttlebus rundt om Ringkøbing Fjord er en enorm god ide.

Dejligt det nu bliver til noget. I byrådsperioden 2014 til 2017 blev noget lignende flere gange foreslået i forbindelse med budgetforhandlingerne.

Om det er helt det samme, kan jeg ikke bedømme, da jeg kun kender det nuværende projekt fra pressen modsat det andet, som jeg har indgående kendskab til.

Jeg har et lille hjertesuk. Den eksakte rute er ikke oplyst, ligeledes er det ikke oplyst, om det er samme rute, der køres hver gang.

Projektet benævnes i pressen ”Shuttlebus rundt om fjorden”. Jeg ved godt, Videbæk ikke er placeret lige ved Ringkøbing Fjord. Det er dog mit håb, at man i planlægningen af turene har mindst en tur, der omkring kl. 13.30 kommer forbi Videbæk og dermed giver turisterne mulighed for at besøge Arne Haugen Sørensen Museum.

Ligeledes bør der være en tur, der kører fra Videbæk omkring kl. 16.30, så de samme turister kan komme retur efter besøget i Arne Haugen Sørensen Museum.

Ruten kunne lægges forbi Herborg, så turisterne kunne få mulighed for at bruge skinnecyklerne i Herborg. Derfra kunne køres forbi Herborg Bakker og til Arne Haugen Sørensen Museum.

Det er vigtigt at vise alle de fantastiske sider af Ringkøbing Skjern Kommune. Det er ikke kun natur, vi kan tilbyde i vores dejlige kommune.

Annonce
Læserbrevskribenten synes godt om ideen om en shuttlebus rundt om Ringkøbing Fjord, men han gør samtidig opmærksom på, at Videbæk også bør være en del af busruten. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Forskelsbehandling: For regeringen er staten vigtigere end børnene

Læserbrev: Regeringen har sammen med støttepartierne vedtaget, at der nu endelig skal sendes penge ud til de trængte børneinstitutioner. Det er også på tide, at vores børn og pædagoger får bedre vilkår. Dog sniger sig en forskelsbehandling ind, som gør det tydeligt for mig, at regeringen og “børnenes statsminister” er mere statens minister end børnenes. Pengene går kun til de offentlige institutioner. Så er du forældre til et barn og har valgt en anden pasning en statens - det kan være, fordi du vil have mindre digitalisering, en særlig kost eller et bestemt værdigrundlag - ja så er dine børn ikke ligeså vigtige for regeringen som dem i offentlig pasning. Regeringen vil med sit forslag sikre, at den statslige opdragelse i den offentlige pasning bliver bedre. Det er altså vigtigere for regeringen at sikre statens opdragelse af børnene end det er at sikre forældrenes frie valg. Nogle vil mene, at forældre selv kan betale for at vælge staten fra. Det gør de også. For mig er det vigtige barnet. Som skattebetaler vil jeg gerne, at skattekronerne går lige til alle børn - uanset hvor de er passet. Det handler om at sikre lige mulighed for alle forældre og alle børn. Det er frihed og børnevelfærd. At favoriserer offentlige institutioner er for mig et tydeligt tegn på en regering, der har mere fokus på staten end på barnet.

Annonce