Annonce
Skjern

God ide fra Bageren i Skjern giver en kasse kager til de ældre på mange plejehjem

Johannes og Inga Poulsen, Bageren i Skjern, er selv hårdt ramt af corona-krisen, der koster omsætning. Men de har alligevel overskud til at tænke på de ældre på plejehjemmene. Arkivfoto
Bageren i Skjern, Johannes og Inga Poulsen, har fået så mange penge ind til kagekasser, at der er nok til beboerne på seks plejehjem.
Annonce

Skjern: 250 beboere på de to plejehjem i Skjern samt på plejehjem i Tarm, Lem, Hemmet og Borris kan se frem til at modtage en fin kasse med kager for Bageren i Skjern.

Før weekenden fik Johannes og Inga Poulsen den ide, at de ville lave lige så mange kagekasser, som de fik 25 kroner ind via mobilpay.

Ideen blev blandt andet slået op på facebook, hvor Team Bageren i Skjern skrev: "Det er en svær tid for mange og ikke mindst vores ældre, som hurtig kan blive ensomme. Vi håber derfor, at vi kan sende en masse kram afsted til dem, så de ved, vi alle tænker på dem".

"Vi har lavet en lille æske med lækkerier bestående af lidt forskelligt kagetapas og småkager. Vi laver små pakker, så de enkelte beboer får hver deres æske".

- Ideen var dels at give en opmuntring til de ældre, der er i isolation på plejehjemmene, og dels at holde gang i arbejdspladserne på bageriet i en tid, hvor vi også har markant mindre at lave, og jeg skal love for, at det var en ide, som borgerne i Skjern og omegn tog til sig, siger Johannes Poulsen.

- Vi havde måske regnet med, at der ville komme nok bidrag ind, så vi kunne dække plejehjemmene i Skjern og Lem, men der kom altså væsentlig mere, og jeg tror faktisk også, at der bliver så mange penge, når vi får gjort kontoen op, at der også vil være penge til kager til personalet på de seks plejehjem, siger Johannes Poulsen.

Indsamlingen ved Bageren i Skjern er slut nu. Men ideen er hermed givet videre, hvis andre bagere eller forretningsdrivende i området har lyst til at tage den op.

250 ældre på seks plejehjem får onsdag eller torsdag i denne uge en fin kagekasse fra Bageren i Skjern. Bageriet tjener ikke penge på initiativet, men det er med til at holde de ansatte beskæftiget. Foto: Bageren i Skjern
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce