Annonce
Hvide Sande

God formkurve i Hvide Sande: Ny løbeklub godt fra start

Meget tyder på, at der er behov for en ny løbeklub i Hvide Sande, hvor flere end 40 personer mandag aften mødte op til første træningsaften hos 56°Nord Runners. Arkivfoto: Mette Mørk
Flere end 40 personer mødte op, da løbeklubben 56°Nord Runners mandag aften bød på første træningsaften i Hvide Sande.
Annonce

Hvide Sande: Der er mange, der har en drøm om at få lidt mere motion her få dage efter årsskiftet. I Hvide Sande gør de noget ved det. Da der mandag aften var første træningsaften i løbeklubben 56°Nord Runners, mødte flere end 40 personer op.

- Det var bare alletiders. Det er jeg da godt tilfreds med, siger Rikke Brinch Rødgaard, der - sammen med sin ægtemand, Bo Darling - står bag det nye initiativ i havnebyen.

56°Nord Runners henvender sig til såvel nybegynderen som den rutinerede løber, og det var da også et blandet felt, der luftede løbeskoene mandag aften:

- Der var nogle, der tidligere har løbet langt, og der var nogle, der ikke havde løbet før, tilføjer Rikke Brinch Rødgaard, der tilføjer, at yngste deltager var 16 år.

De godt 40 fremmødte blev delt i to hold, hvor der på det ene blev skiftevis løbet og gået i et tempo, hvor alle kunne være med over en distance på fem kilometer.

Rikke Brinch Rødgaard og Bo Darling har købt en tidligere elforretning på Parallelvej, der er base og udgangspunkt for medlemmerne af løbeklubben 56°Nord Runners. Der er også planer om at indrette en butik med løbegrej på adressen. Privatfoto
Annonce

Plan om egen butik

Rikke Brinch Rødgaard fortæller, at motionisterne var positive og glade for det nye initiativ i Hvide Sande, hvor hun og Bo Darling har købt en tidligere elforretning på Parallelvej. Her har 56°Nord Runners nu klubhus, og på lidt længere sigt har Rikke Brinch Rødgaard en plan om også at indrette en forretning med forskelligt løbegrej på adressen.

- Vi glæder os til i morgen, siger den løbeglade kvinde om 56°Nord Runners, hvor der er faste træningstider hver mandag og onsdag først på aftenen.

Rikke Brinch Rødgaard har været aktiv løber, siden hun for syv år siden besluttede sig for at kvitte smøgerne til fordel for en sundere livsstil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Videbæk

World Cleanup Day i Troldhede

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ny ejer skulle bruge mindre end et år på at gøre konkursbo til en god forretning: IPL Group har udsigt til overskud

Ringkøbing-Skjern

Ansat smittet med corona: Skole og børnehave opfordrer forældre til at hente børnene

Annonce