Annonce
Hvide Sande

Glimt i øjet: Karl Kristian overvejer verdensturné

Da Karl Kristian Thuesen for 11 år siden fik sin første guitar, lovede teenageren sig selv, at han ville give musikken en chance i minimum tre måneder. I dag er den 24-årige vestjyde ved at finde sit fodfæste som sanger og sangskriver, hvilket tydeligt kom til udtryk, da Karl Kristian i midten af august udgav sit debutalbum. Foto: Line Thuesen
Sanger og sangskriver Karl Kristian Thuesen, der er født og opvokset i Hvide Sande, har netop rundet 40.000 afspilninger på streamingtjenesten Spotify.
Annonce

Hvide Sande: - Det ser bare ud, som det skal, og jeg synes, det lyder rigtig godt. Jeg havde ikke tænkt, at det skulle blive så godt. Det må godt kunne høres, at man har lavet det selv. Det kan man også ofte høre ved store kunstnere, når man lytter til deres første udgivelser.

Sådan lød det fra Karl Kristian Thuesen, da han i august havde åbnet en pakke, der indeholdt 300 folieindpakkede eksemplarer af hans debutalbum, 'Før jeg sover ind.'

I dag kan den 24-årige sanger og sangskriver, der er født og opvokset i Hvide Sande, tilmed glæde sig over, at folket rent faktisk lytter til hans numre. Alene på streamingtjenesten Spotify er Karl Kristians sange blevet hørt flere end 40.000 gange:

- Umiddelbart tænker jeg, at det er familien, der har været på sagen. Vi er jo efterhånden alle sammen i familie med hinanden i Hvide Sande, skriver han på sin Facebook-side, hvor Karl Kristian Thuesen tilføjer:

- Men jeg kan altså afsløre, at der både er lyttere i Indonesien, Mexico og El Salvador.

Annonce

En sang om hjemstavnen

'Før jeg sover ind'-albummet rummer i alt 12 skæringer, og ifølge Spotify er et af Karl Kristians hits sangen om fødebyen. Således tegner 'Hvide Sande' sig for omkring 16.500 afspilninger på den populære musiktjeneste.

På sin Facebook-side runder den vestjyske kunstner af med denne melding:

- Det kalder vist på en lille verdensturné i det nye år.

Man fornemmer, at Karl Kristians glimt i øjet har samme styrke som et spotlight på en popscene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce