Hvide Sande

Glade rengøringshjælpere søges

Happy Helper har indtil nu ikke haft så mange rengøringsfreelancere i Ringkøbing-Skjern Kommune. Men det skal der ændres på! Foto Happy Helper.

Happy Helper søger nu masser af freelancere til rengøring i Ringkøbing-Skjern; branchens svar på Airbnb har indgået aftale med Novasol.

SØNDERVIG: Rengøringsbranchens svar på Airbnb, danske Happy Helper, satser nu hårdt på at skaffe freelancere i det vestjyske område.

Årsagen er, at Happy Helper har indgået en aftale med Novasol feriehusudlejning om rengøring af sommerhuse her i området og andre steder i landet, hvor Novasol står stærkt.

Alene i Ringkøbing-området er Happy Helper gået i gang med at finde 60 rengøringshjælpere, der først og fremmest skal stå for lørdagsrengøringen i de feriehuse, Novasol står for udlejningen af.

Alle andre vestjyder vil dog også kunne hyre en rengøringshjælper til at få gjort rent i hjemmet vie Happy Helpers portal, siger stifter og direktør Dennis Forchhammer.

- Vi er meget glade for aftalen med Novasol. De bruger vores rengøringsportal til at finde rengøringshjælpere til feriehusene i Ringkøbing-området og langs Vestkysten, og en masse vestjyder får mulighed for et job i sommermånederne.

Happy Helper

Happy Helper:- Stiftet i 2016 af Adam Sebastian Hjort, Jesper Brok-Jørgensen, Mathias Ovdal og Dennis Forchhammer.-Formidlet 42.069 rengøringer i 5.072 danske hjem.- Mere end 2.500 rengøringshjælpere tilbyder rengøring i København, Århus, Odense og Ålborg.Markedsundersøgelse:- Otte procent af danskerne har rengøringshjælp i dag. Det svarer til cirka 200.000 husstande.- 51 procent vil gerne have hjælp til rengøring. Det svarer til 1,3 millioner husstande.- Med tre timers ugentlig rengøring á 150 kroner kan det blive til et rengøringsmarked på 31,9 mia. kroner.Hjemmeside: www.happyhelper.dk

Kilde: Happy Helper

Rengøringshjælperne bestemmer selv, hvor meget de vil arbejde, og hvad de forlanger for en times arbejde.

Freelancere

Lars Christensen, Novasol i Søndervig, ser frem til samarbejdet.

- Det er ingen hemmelighed, at feriebranchens største udfordring er manglen på hænder, og jeg håber, Happy Helper kan afhjælpe problemet, fastslår han.

Novasol har testet samarbejdet andre steder i landet, for eksempel Østjylland og Sjælland, og der er det gået godt.

- Fordelen er, at det er en meget fleksibel ordning; vi bestiller lige netop det arbejde, vi skal have udført, siger Lars Christensen.

- Jeg kan dog forestille mig, at udfordringen i Vestjylland bliver, at her jo ikke er så mange studerende; andre steder i landet er det mest studerende, der tilbyder deres arbejdskraft gennem Happy Helpers portal, fortsætter han.

Den udfordring er Dennis Forchhammer helt på det rene med.

- Her kunne man jo tænke sig, at studerende fra Vestjylland, der mangler et sommerferiejob, kunne melde sig på portalen. Men den er ikke bare for unge studerende; alle kan tilbyde deres arbejdskraft via Happy Helper, siger han.

På børsen

De 60 rengøringshjælpere omkring Ringkøbing skal dække fra Hvide Sande og sydover til og med Nymindegab og østsiden af Ringkøbing Fjord til og med Skaven Strand.

Fra påske åbner Novasol også et nyt kontor i Bork Havn, så der vil blive brug for endnu flere rengøringshjælpere.

Dennis Forchhammer understreger, at Happy Helper er en formidlingsportal. Man melder sig, udfylder en profil med billede og bestemmer selv, hvornår og hvor meget man vil arbejde - og hvad det skal koste.

Kunderne afgiver så efterfølgende en vurdering af, hvordan ens indsats har været, hvilket så at sige er ens anbefaling i forhold til nye kunder. Det siger sig selv, at får man dårlige anmeldelser, får man ikke meget arbejde!

- Vi har også indgået en aftale med Tryg, så både rengøringshjælperen og kunden er dækket af en forsikring. Den er vi meget stolte af - det er så vidt vi ved den første forsikringsordning af sin art i verden, siger Dennis Forchhammer.

Har rengøringshjælperen ikke selv bil, har Novasol og Happy Helper selvfølgelig lavet en aftale med delebilstjenesten GoMore!

0/0
Annonce
Ringkøbing For abonnenter

Forening for kirkegårdskultur: Tænk jer grundigt om, før I fjerner gravstenene

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

HydraSpecma investerer i ny fabrik og svensk hovedkontor

Vestjylland

Nørre Vosborgs sensommermarked har vokseværk

Hvide Sande For abonnenter

Se billederne fra indvielsen af Danmarks største vindmøllepark

Skjern

Følg med fotografen i marken: Hvad kornet gemte på

Navne For abonnenter

Slut efter 46 år i den kommunale verden: Nu tager jeg et fjolleår

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Vis lidt respekt for - og på - kirkegårdene

Et instagram moment finder man på Bispebjerg Kirkegård, når de japanske kirsebærtræer blomstrer. Så hippe er de lyserøde selfies, at de er nævnt i dagbladet Politikens 'ultimative byguide til nye studerende', som advarer om, at man får travlt i trængslen: "Du er langt fra den eneste, der fifler med at skrive #sakura på din telefon, og det tager tid at sikre det helt rigtige stoiske smil, når du skal fange dit hoppebillede", hedder det i avisens anbefalinger. Kirkegårde er åbne for alle, ikke kun for de sørgende. Men roen og gravfreden er nogle steder ved at blive overdøvet af selfies, solbadning og udflugter med det hele. For tre år siden gik det helt galt, da en to-dreng legede gemmeleg med sine forældre på Vestre Kirkegård i København: En gravsten faldt ned over drengen, som døde. Ulykken har betydet, at kirkeministeriet og arbejdstilsynet har krævet sikring af kirkegårdenes gravmonumenter. Ikke nogen billig øvelse - og økonomi er da også begrundelsen for, at menighedsrådet i No har besluttet at nedlægge sit lapidarium - stedet, hvor sten fra nedlagte grave står opbevaret. Hvis efterladte ikke inden årets udgang har bedt om at få udleveret sløjfede sten, vil de blive sendt til knusning, lyder det på et opslag ved kirken. Det er vel ikke helt urimeligt at spørge, om et enkelt tragisk dødsfald virkelig behøver at føre til destruktion af kulturarv, fordi menighedsråd føler sig økonomisk presset af sikkerhedskrav. Sikkerhedskrav, som vel at mærke ikke ville være nødvendige, hvis folk kunne færdes med helt almindelig pli på kirkegårdene. Det vil sige uden at tumle larmende omkring mellem - eller for den sags skyld på - gravstenene. Kirkegårdene er for både de døde og de levende. Førstnævnte gruppe tager formentlig både selfies og solbadning i stiv arm, men der er alle gode grunde til, at de levende gør sig klart, at kirkegårde er steder, hvor der først og fremmest skal være plads til ro og fordybelse. Hvis det var udgangspunktet for alle kirkegårdsbesøg, ville der næppe være brug for den helt vilde sikring af gravstenene, og vi ville kunne bevare den kulturhistorie, som stenene er enestående eksponenter for. Det er sten med sjæl - og det vil være blodig synd, hvis de skal ofres for ussel mammon og sjælløs mangel på respekt.

Kultur

Venskab og oplevelser for livet: Ringkøbinggarden i træningslejr i Kloster

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Agterlanternen Svend kunne se frem til en lang dag med lidende ultraløbere

Erhverv

Nu får Bente og Niels mere frihed: Købmandsparret i Stadil lukker butikken

Ringkøbing-Skjern

100 svedende hårde kilometer: "Spændende rejse" ventede 80 ultraløbere på vej Ringkøbing Fjord rundt

Annonce