Tarm

Glade babyer og deres forældre mødes igen til babysalmesang i Tarm Kirke

Arkivfoto

Efter en pause i december måned er Tarm Kirke tilbage med tilbuddet om babysalmesang hver tirsdag. Babysalmesang kræver ingen forudsætninger, og er åben for alle mødre.

Tarm: Ti måneder om året tilbyder Tarm Kirke babysalmesang for alle mødre. Efter en pause i december måned - der holdes også pause i juli - er man igen på banen med dette tilbud, der indledes tirsdag den 8. januar kl. 10.

- Vi mødes en gang om ugen, hvor vi synger salmer/sange og leger sammen med børnene. Ved babysalmesang i Tarm Kirke får vi besøg af "strudsen", vi danser og spiller på små rytmeinstrumenter, og bruger forskellige sansestimulerende rekvisitter, som fx massagebolde, vifte, tørklæder og tæpper mm Vi sanser ganske enkelt den danske sangskat gennem forskellige aktiviteter, hvilket stimulerer børnenes musikalske og sansemotoriske udvikling, fortæller Lisbeth Bjerre i en pressemeddelelse.

Efter salmesangen bliver der serveret en lille forfriskning, hvor der bliver lejlighed til at få sig en snak med andre forældre mens børnene leger eller får mad.

Babys favoritsang

Lisbeth Bjerre fortæller, at deltagelsen i babysalmesang ikke kræver nogen forudsætninger - hverken kendskab til kirken eller musikalsk. Kun lysten til at synge lege sammen med sit barn betyder noget.

- Derudover kan babysalmesang give dig inspiration til at synge med dit barn derhjemme. Vi hører ofte at børnene har nogle favoritsange, som mødrene tager med hjem og bruger på hhv. puslebordet, som godnatsang eller som en hyggelig aktivitetssang i løbet af dagen, siger Lisbeth Bjerre.

Hvis man er interesseret i at gå til babysalmesang ved Tarm Kirke, er man meget velkommen til at kontakte Lisbeth Bjerre på mobil: 25 48 29 64 for både tilmelding og yderligere information.

0/0
Tarm

Røde Kors nørklere med opgaver

Tarm

Stor tilstrømning til Åbent Hus på Karosserifabrik

Tarm

Lokale og gæstehold gav en flot opvisning

Tophistorier

112

Overså fodgænger i kryds

Tarm

Seniorer nød kaffebord

Tarm

125 tog til Ældre Sagens årsmøde

Navne For abonnenter

Forfatter Egon Clausen tog opgør med missionen derhjemme: - Far og jeg fandt hinanden til sidst

Tarm For abonnenter

Naboerne gik i krig med stegepander og grydelåg: Skræmte rågerne væk

Tarm

Udvalgsformand forventer, lokalt plejehjem retter op: Ekstraordinært, at vi har de udfordringer