Sport

Glad og stolt og lidt træt af det hele

Natasja Clausen stod en af sine absolut bedste kampe i karrieren mod Nykøbing Falster med mange utroligt store redninger. Arkivfoto: Lars Rasborg

Natasja Clausen havde meget blandede følelser efter en brandkamp mod Nykøbing Falster, hvor hun klart var kampens bedste spiller.

Ringkøbing: Glad og stolt eller træt af det hele.

Ringkøbing Håndbolds målvogter Natasja Clausen havde det sådan lidt blandet efter kampen.

- Ja begge dele fylder meget lige nu, indrømmede Natasja Clausen, efter hun fortjent var kåret som kampens spiller, og efter hun havde fået dejlig chokolade af fans fra Nykøbing!

Hun endte med at stå med en redningsprocent på 45. På et tidspunkt i første halvleg var den over 60, og ved pausen var den på 52.

Og det var flotte tal hentet på en virkelig flot præstation. Blandt de mange redninger var tre straffekast og en lang stribe helt oplagte chancer til Nykøbing. Det gjorde indsatsen endnu mere imponerende.

- Det er da dejligt at stå en god kamp, og det er dejligt, at det bliver påskønnet. Det giver selvtillid til de næste kampe, fortalte Natasja Clausen.

Så kommer det, hun var træt af.

- At vi ikke fik point. Vi spillede lige op mod et tophold i 45 minutter, men alligevel står vi med et nyt nederlag, sagde Natasja Clausen.

Hun kunne dog godt hente opmuntringer i kampen alligevel.

- Jeg er glad for, vi viste det her niveau i så lang tid. Vi holdt os til den planlagte taktik. Alle var klar til at få de tæsk, der skulle til - i begge ender af banen. Alle viste mod og vilje. Det gør mig virkelig optimistisk på sigt, sagde Natasja Clausen.

Træner Mads Brandt var også overvejende positiv.

- Det her er noget af det skarpeste, vi har været i meget lang tid. Jeg ved ikke, hvad vi skulle have gjort anderledes i det sidste kvarter, end det vi prøvede på. Kampen blev afgjort ved, at Nykøbing begyndte at dække mere offensivt. Vi kom ud i dueller mand mod mand, som vi ikke vandt nok af. Det betød, Nykøbing desværre fik gang i den kontrafase, vi ellers havde lukket utroligt godt ned for. Nu er det vigtigt, at vi har lært, hvordan vi rammer det her niveau, og hvordan vi fastholder det, når vi skal møde de hold, vi skal måle os med, sagde Mads Brandt.

0/0
Skjern Håndbold

Tilbageslag for Skjern Håndbold i slutspillet

Fodbold

Spjald scorede fem mål men fik kun uafgjort

Håndbold

Oprykningskamp ødelagt af to slemme skader

Ringkøbing IF

I oprykningsspillet bliver RIFs fejl straffet hårdt

Fodbold

Faster/Hanning udlignede kort før tid mod Lem

Fodbold

Ølstrup holdt målet rent for tredje gang

Fodbold

Tre mål af Dennis Rabjerg var for lidt for Videbæk IF

Fodbold

Kasper Chopart scorede hattrick for Skjern GF