Ringkøbing

Gjæwe vestjyder får ikke rejst pengene op

Tidligere modtagere af pris har alt for travlt med deres mange frivillige gøremål til at komme ud at rejse, konstaterede chefredaktør Gudrun Pedersen på Landbobankens generalforsamling.

RINGKØBING: Prisen "En gjæw vestjyde" må være en billig investering for Ringkjøbing Landbobank, mente Dagbladets chefredaktør Gudrun Pedersen, da hun i aftes uddelte prisen på bankens generalforsamling:

- Når vi på Dagbladet tager fat i én af sidste års vindere for at skrive et par ord, når vi åbner for indstillingerne til en ny prisuddeling, så har den, som vi har taget fat i, ikke liiige haft tid til at bruge sit rejselegat endnu. Deres gavekort var ikke indløst - de har haft for travlt!

Så da hun i aftes sammen med Landbobankens direktør John Fisker kunne hylde endnu seks gjæwe vestjyder, havde hun et stort ønske:

- Vil I ikke nok love mig at finde tid til at komme ud på den dér rejse?!?

Det skal hun nu nok ikke regne for meget med: Igen i år var det seks særdeles travle mennesker - valgt ud af en rekordstor kandidatskare på 101 - der blev hædret:

Allan Bareuther, Hvide Sande, Ann Susgaard, Højmark, Erling Damgaard, Videbæk, Dorthe Iversen, Stauning, Anker Danielsen, Aadum og Per Voldsgaard, Tim.

Ildsjæle

- Når man siger Allan Bareuther, siger man også Kabelparken i Hvide Sande. Han er også en kæmpe inspiration for unge i området, sagde Gudrun Pedersen blandt andet.

- Hvis man skal finde én, der altid stiller sig til rådighed med sin frivillighed, så er det Ann Susgaard; hun brænder simpelthen for lokalområdet, og hun ønsker, alle i Højmark skal leve "det gode liv".

- Erling Damgaard er en mand, der har været med i næsten alt, der er sket i Videbæk-området gennem rigtig mange år.

- Dorthe Iversen fortjener om nogen at blive trukket frem og belønnet for sin kæmpe frivillige indsats for hele Stauning-Dejbjerg-området.

- Anker Danielsen er involveret i næsten alt, hvad der sker i Aadum Sogn, og en person, man altid kan regne med.

- Per Voldsgaard er en mand, der føler det helt naturligt at yde en frivillig indsats. Ja, for Per er det ligefrem en livsstil. Han er et kæmpe aktiv for Tim.

Alle seks fik et rejsegavekort på 10.000 kroner.

0/0
Ringkøbing

Snart får Nygade Nord nyt gulvtæppe: Brolægning begynder i denne uge

Ringkøbing

Ny kulturfestival på vej i Ringkøbing: FN's 17 verdensmål bliver præsenteret i børnehøjde

Kultur

Hee rykker sig: Nu skal der sættes skub i fremtidens bevægelseshus

Ringkøbing

Nu tænker eleverne på Alkjærskolen meget mere på miljø og genbrug

Ringkøbing

Mette måtte trække sine ord i sig: Nu er fremtiden sikret for lægehus

Ringkøbing

Præsten rykker i svømmehallen: Gå i vandet under gudstjenesten

Erhverv

HSHansen højt til vejrs: Skal lave facaden på 14 etagers højhus i Aarhus

Ringkøbing

Banko-Carl vender retur til Kloster