Annonce
Hvide Sande

Giv agt! Filmhold på kørebanen: Hovedfærdselsåre i Hvide Sande spærres onsdag

Søndergade afspærres. Der vil være omkørsel via Vestergade/Auktionsgade/Toldbodgade. De røde streger viser, hvor afspærringerne vil stå. Foto indeholder data fra Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering. Skråfoto, 17. april 2019
Annonce

Hvide Sande: Hvis du skal ud at køre bil i Hvide Sande i dag, må du forberede dig på en lille omvej. Den stort anlagte TV 2-serie, der er opkaldte efter byen, skal nemlig filme en scene på Søndergade, som derfor vil være spærret. Det skriver Esben Thomey Kristensen på Facebook-grupperne "6960 Hvide Sande" og "Os i Hvide Sande" tirsdag.

"I morgen onsdag (14/10) skal vi filme en cykel/bil-scene på Søndergade mellem de to rundkørsler på søndersiden. Det betyder, at trafikken mellem ca. kl. 10.30 til ca. kl. 14 bliver omdirigeret, så man kører ind i en rundkørsel, ned på havnen og via Auktionsgade kører op i den anden rundkørsel igen", skriver han om omvejen.

Det beklages desuden, at afspærringen vil foregå midt i efterårsferien, men der kunne ikke filmes andre dage.

Serien, som produceres af Deluca Film, er i høj grad filmet on location, og der er altså ikke brugt mange kulisser i et filmstudie. På den måde er der blandt andet tidligere blevet filmet en barcene på Æ Karklud, en skibsdåbscene på havnen og en havnefestscene med masser af lokale statister.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavler føler sig hængt ud: Vi skjuler ikke vores ansatte for myndighederne

Ringkøbing-Skjern

Coronasmittede mink lukker samtlige plejehjem i Ringkøbing-Skjern

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Annonce