Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Gintbergs nødråb: Der er større chance for at finde en nedlagt skole end en mulighed for opladning

Komikeren Jan Gintberg har ikke de bedste erfaringer med at få genopladet sin private elbil unden for alfarvej. Der skal gøres noget ved opladningssituationen, hvis flere skal hoppe med på elvognen. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Komikeren Jan Gintberg er efter et længere tilløb blevet elbil-ejer. Det tvinger ham til farfar-kørsel og en evig jagt på ladestandere ude i landet. Nogen må gøre noget radikalt, hvis det er meningen, at mange flere skal skifte til de grønne biler, mener han.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Forskelsbehandling: For regeringen er staten vigtigere end børnene

Læserbrev: Regeringen har sammen med støttepartierne vedtaget, at der nu endelig skal sendes penge ud til de trængte børneinstitutioner. Det er også på tide, at vores børn og pædagoger får bedre vilkår. Dog sniger sig en forskelsbehandling ind, som gør det tydeligt for mig, at regeringen og “børnenes statsminister” er mere statens minister end børnenes. Pengene går kun til de offentlige institutioner. Så er du forældre til et barn og har valgt en anden pasning en statens - det kan være, fordi du vil have mindre digitalisering, en særlig kost eller et bestemt værdigrundlag - ja så er dine børn ikke ligeså vigtige for regeringen som dem i offentlig pasning. Regeringen vil med sit forslag sikre, at den statslige opdragelse i den offentlige pasning bliver bedre. Det er altså vigtigere for regeringen at sikre statens opdragelse af børnene end det er at sikre forældrenes frie valg. Nogle vil mene, at forældre selv kan betale for at vælge staten fra. Det gør de også. For mig er det vigtige barnet. Som skattebetaler vil jeg gerne, at skattekronerne går lige til alle børn - uanset hvor de er passet. Det handler om at sikre lige mulighed for alle forældre og alle børn. Det er frihed og børnevelfærd. At favoriserer offentlige institutioner er for mig et tydeligt tegn på en regering, der har mere fokus på staten end på barnet.

Annonce