Annonce
Ringkøbing-Skjern

Gintberg og Agger bliver Vestjyllands grønne trækplaster på Folkemødet

Komikeren Jan Gintberg og tv-journalisten Anders Agger skal være med til at skabe opmærksomhed om Westwind24 på Folkemødet til sommer. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Sidste år skruede Ringkøbing-Skjern lidt ned for udgifterne til sin deltagelse i Folkemødet på Bornholm. I år bliver der skruet op igen for at sætte fokus på kommunens grønne mission om en international elbil-event - med Jan Gintberg og Anders Agger i spidsen.

Ringkøbing-Skjern: Det bliver hverken de vestjyske fødevarer eller naturen, som skal sælge Ringkøbing-Skjern på sommerens Folkemøde på Bornholm, men i stedet komikeren Jan Gintberg og tv-journalisten Anders Agger.

De to bliver det grønne trækplaster, når der skal gøres opmærksom på kommunens ambitiøse mål om at skabe den internationale elbil-event Westwind24 og missionen om at blive selvforsynende med vedvarende energi.

Mens der sidste år blev skruet ned for det kommunale udgiftsniveau til arrangementet på Bornholm, hvor der kun blev brugt 74.000 kroner af de 350.000 øremærkede Folkemødekroner, så vender politikerne tilbage til det økonomiske udgangspunkt i år.

En stor del af pengene skal bruges i forbindelse med arrangementet med Gintberg og Agger. På Folkemødets anden dag bliver der sat fuldt blus på den event-idé, som de to herrer er ophavsmænd til. Eftermiddagen vil blandt andet byde på oplæg om Westwind24, og publikum får chancen for at køre om kap med en minister, borgmester Hans Østergaard, Jan Gintberg og Anders Agger med nogle små eldrevne biler på en racerbane. Det hele bliver styret af kommunikationsbureauet Rud Pedersen.

Det er tanken, at kommunen på den måde både får skabt opmærksomhed om Westwind24 og om sin egen klima- og energiindsats. Det forventes, at man i 2023 vil leve op til sin målsætning om at være selvforsynende med vedvarende energi. Samtidig bliver der rig mulighed til at netværke med politikere, eksperter og mulige sponsorer, lyder vurderingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tage Elkjærs følelsesladede tur på knallert til Herning i 1960: Da otte danske landsholdsspillere mistede livet bare få timer før en landskamp i Herning

Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Videbæk For abonnenter

Mangel på medarbejdere: Hvis Center Bakkehuset var et hotel ville belægningen være nede på 79 procent

Annonce