Annonce
Sport

Gik efter guld - nåede ikke med i DM-finalerne i boksning

Payman Eshan vandt sin kvartfinale men tabte sin semifinale til DM i boksning i weekenden. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Payman Eshan nåede semifinalerne, mens Uhrfan Eshan tabte sin kvartfinale, da boksebrødrene fra Ringkøbing Bokseklub var det DM i weekenden.

Ringkøbing: Det kan godt være, brødrene Payman og Uhrfan Eshan sagde, de gik efter guld til DM i boksning, men de kom altså ikke hjem med medaljer til Ringkøbing Bokseklub fra mesterskaberne i Jyllinge på Sjælland i weekenden.

Uhrfan Eshan røg ud allerede i kvartfinalerne fredag aften i weltervægt, der er vægtklassen under 69 kilo. Uhrfan tabte til den senere danske mester Sune Heltberg fra AK Jyden.

- Det er som om, at når Uhrfan skal møde de allerbedste, så tænker Uhrfan, at ham kan jeg nok ikke slå. Og når han tænker sådan, så bliver det noget makværk. Han bokser uden selvtillid. Samtidig mødte han en virkelig dygtig bokser, der kan variere sin stil, og som har masser af rutine. Derfor er jeg ikke skuffet over, at Uhrfan tabte 5-0. Men jeg er skuffet over, han ikke boksede bedre, for Uhrfan boksede ikke det, han virkelig kan, fortalte træner Kasper Holgersen.

Payman var også i ringen fredag i en kvartfinale i U19 letvægt under 60 kilo, hvor han vandt 5-0 over Francis Fordjour fra Hvidovre.

- Francis er en fysisk stærk bomber, men det er også det eneste, han kan. Så når han angreb, skulle Payman støde et-to og så holde afstand. Det lykkedes. Payman pillede hurtigt pynten af Francis. I anden omgang jagtede Francis efter Payman uden effekt. I tredje omgang blev Payman ramt dybt et par gange, men han havde ikke problemer med at vinde fortjent, fortalte Kasper Holgersen.

Lørdag var der så semifinale mod Illias Naseer Warraich fra Vollsmose Boxing.

- En revanchekamp fra JM sidste år, hvor Payman tabte. Det blev dyrt, at Payman var alt for passiv i første omgang, som han tabte klart. Derfor skulle han jagte Illias i anden omgang, og det lykkedes nogenlunde. Det samme skulle han i tredje omgang, men jo mere Payman forsøgte, jo mere upræcis blev angrebene. Payman tabte 5-0, og det gjorde han på en svag start, fortalte Kasper Holgersen.

Senere vandt Illias også det danske mesterskab.

- Vi kan ikke indvende noget mod, at vi ikke fik medaljer. Men jeg synes nu godt, vi kunne have vist bedre boksning, sagde Kasper Holgersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen

Læserbrev: Indlægget “Lad der ikke gå sognepolitik i sagen” om Innovests husning af de kommunale arbejdspladser havde nogle gode pointer, der førte til den rigtige konklusion i et dilemma. Der savnes nogle tal på økonomien, og jeg kan betvivle, kommunalbestyrelsen har det vigtigste; det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede omsætning i detailhandelen. Butikkerne vil miste omsætning. Ikke blot til nabobyerne, men også til storcentrene i de større byer og til netbutikkerne udenfor kommunen. Det vil koste arbejdspladser, give tomme butikslejemål og tomhed i bymidten. Så på den måde et paradoks, når et erhvervscenter er omdrejningspunktet for at trække kunderne væk fra de små lokale erhvervsdrivende. Vi har jo lige fulgt kampen for købmanden i Stauning, og her er det så i større målestok. Du kan blot se til Esbjerg, hvad det har betydet i Kongensgade, at kontorer er flyttet på havnen. Og omvendt, hvad de gør i Billund for at trække folk til midtbyen. Så byrådet bør have det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede detailomsætning i kommunen med i ligningen. Det er ikke nok med en kort tilbagebetalingstid på investeringen i Excel-arket. Så jeg er enig med Jacob Agerbo i, at der ikke skal gå sognepolitik i sagen. For det handler ikke kun om finansiering og besparelser, men også om tabt detailhandel. Ikke “bare” i Skjern midtby. Men i kommunen. For der ingen garanti for, at omsætningen affødt af butiksdøden bliver i Skjern/Tarm, eller for den sags skyld i kommunen. Så derfor vedkommer det også borgerne udenfor Skjern ... Så herfra skal opfordringen lyde; lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen.

Skjern Håndbold For abonnenter

Kasper Søndergaard rundede 350 kampe – nu venter efterårets vigtigste opgør: Vi er ikke i god forfatning

Annonce