Annonce
Ringkøbing

Giftmord på fjorden: Davidsen-læsere må væbne sig med lidt tålmodighed

- Jeg har ikke noget plot, når jeg begynder at skrive. Det kommer undervejs, og gennemgående er det gået fint, siger 69-årige Leif Davidsen, der i starten af juni udgiver spændingsromanen 'Forræderens børn.' Arkivfoto: Niels Ahlmann Olesen / Scanpix
Udgivelsen af Leif Davidsens kommende bog, 'Forræderens børn,' er udskudt fra 1. maj til 4. juni.

Ringkøbing: Når forfatter Leif Davidsen udgiver sin næste roman, 'Forræderens børn,' kommer læserne blandt andet med på rundtur i Ringkøbing, hvor en mand fra Letland bliver offer for et giftmord.

Men hvordan, det egentlig udspiller sig, forbliver en hemmelighed længere end først ventet. Det var således planlagt, at 'Forræderens børn' skulle lande hos boghandlerne fredag 1. maj, men - set i lyset af coronakrisen - er udgivelsen netop blevet skubbet til torsdag 4. juni.

- Lige som alt andet i samfundet bliver også forlag og boghandlere påvirket af den alvorlige situation. Derfor har vi valgt at flytte udgivelsen en måneds tid, siger Gyrith Ravn, pressekoordinator på forlaget Lindhardt og Ringhof.

I et interview med Dagbladet har Leif Davidsen tidligere fortalt, at det er ude på Ringkøbing Fjord, at den russisk talende mand bliver udsat for et giftmord. Liget bliver senere fundet, da en anden lystfisker ser båden drive mod Hvide Sande.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce