Annonce
Ringkøbing

Gennembrud for Ringkøbing K: De to første lejligheder er solgt

Ringkøbing K har hidtil kun haft en enkelt beboer, men nu er der solgt to lejligheder i en nyopført bygning - og boligforeningen vil i slutningen af 2021 være klar med 47 lejeboliger. Arkivfoto
Der er to nye familier på vej til Naturbydelen Ringkøbing K. Begge har netop skrevet under på slutsedlen til hver sin lejlighed i ét plan.

Ringkøbing: Mens Ringkøbing-Skjern Boligforening gør klar til at tage første spadestik til 47 nye lejeboliger i Naturbydelen Ringkøbing K onsdag, så har EDC Ringkøbing fået et længe ventet gennembrud med salget af ejerboliger.

Det fortæller ejendomsmægler Finn Jacobsen.

- Jeg er rigtig godt til freds med at kunne fortælle, at vi netop har solgt de første to lejligheder i Ringkøbing K. Der er tale om de to største lejligheder på 106 kvadratmeter i det hus, vi for nylig viste frem, siger han.

Det stort anlagte byudviklingsprojekt, der over en 30-årig periode skal vokse til 1000 boliger, har fået en træg start. Selv om Realdania By & Byg og Ringkøbing-Skjern Kommune har investeret mange penge i at færdiggøre naturområdet i den kommende bydel har det knebet med købelysten.

Foreløbigt bor der kun en enkelt beboer. Flere potentielle købere har efterspurgt egne carporte og private haver, fordi det var forventningen, at det følger med et huskøb i det vestjyske. Men det har aldrig været meningen.

I stedet for carporte valgte projektet for nylig at sadle om og tilbyde lejligheder i ét plan i stedet for ejerboliger i to etager. Og den taktik ser altså ud til at give pote.

Ifølge ejendomsmægler Finn Jacobsen satser han desuden på i løbet af den nærmeste fremtid at kunne indgå nye købsaftaler for et endnu ikke opført dobbelthus. Han mener, at den fornyede interesse for området kan hænge sammen med, at boligforeningen nu går i gang med at bygge i Naturbydelen.

- Der er aktivitet i området. Og det kan være med til at skubbe salget i gang, siger ejendomsmægleren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce