Annonce
Ringkøbing-Skjern

Generator byder udenfor: Intim udendørs koncert med Poul Krebs

Poul Krebs giver intimkoncert på generator:
En af landets garvede sangskrivere træder op på scenen, når Generator byder ”udenfor” til koncert med Poul Krebs og band lørdag 5. september.
Annonce

Ringkøbing:  - Det bliver en magisk eftermiddag, hvor vi sælger 100 billetter til koncerten, der kommer til at foregå udendørs i et lukket område ved Generator. Skulle vejret så ikke være med os, rykker vi indenfor for at sikre publikum og artist den bedst mulige oplevelse.

Det siger spillestedsleder Anton Bjerg, Generator, om koncerten lørdag 5. september kl. 15 med Poul Krebs og band.

Han glæder sig over at kunne præsentere Poul Krebs midt i en Corona-tid.

- Det kan lade sig at gøre, fordi vi har et fantastisk samarbejde med folkene bag Poul Krebs og fordi vi laver en koncert, hvor man sidder ned på stole med passende afstand og selvfølgelig i øvrigt opfylder samtlige krav fra myndighederne, oplyser spillestedslederen i en pressemeddelelse om koncerten.

Poul Krebs er en af sin generations væsentligste danske sangskrivere. Som tekstforfatter og komponist til mere end 500 sange har han hver gang taget sit udgangspunkt et sted imellem sandheden og den gode historie.

Netop i år kan Poul Krebs fejre sit 25 års jubilæum for udgivelsen af albummet ”Små Sensationer”, der blandt andet gav os ørehængerne ”Sådan Nogen Som Os” og ”Morrison, Dylan & Elvis”.

Koncerten på Generator bliver ikke en helt almindelig koncert.

- Det bliver en intim koncert, hvor artisten ”kommer i gulvhøjde” med publikum og det mestrer Poul Krebs mesterligt, så der er lagt op til en kæmpe oplevelse for det begrænsede publikum, vi får plads til, understreger Anton Bjerg.


Det bliver en intim koncert, hvor artisten ”kommer i gulvhøjde” med publikum

Anton Bjerg, spillestedsleder, Generator
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ny ejer skulle bruge mindre end et år på at gøre konkursbo til en god forretning: IPL Group har udsigt til overskud

Annonce