Tarm

Generalforsamling i fem foreninger

Kim Hedevang holdt sin sidste formandsberetning efter seks år på posten. Foto: Bodil Kronborg

Ådum: Fem foreninger har holdt generalforsamling samme aften i forsamlingshuset med både et godt måltid mad og senere kaffe og lagkage. Hans Laurids Pedersen guidede deltagerne godt igennem.

Jytte Bjørslev fra Ådum I&U fremhævede frivillige ledere og træneres store indsats. Gymnastikken har samlet 55 børn, ungegruppen har 21 medlemmer, og flere aktiviteter er foregået i hallen. Der har været Sportsskole for 49 børn og en sommerfest.

Formand for Ådum Forsamlingshus Mikael Andersen nævnte det løbende vedligehold af huset. Der er investeret i runde borde og en projektor. Støtteforeningen har serveret til fester og mindesammenkomster og kunne overføre 34.000 kroner til forsamlingshuset. Harald Olesen afløser Conni Kviesgaard i bestyrelsen.

Fra Vindmøllefonden opfordrede Bjarne Thestrup foreninger i Ådum til at søge af det årlige beløb på 100.000 kroner. Torben Pedersen valgtes ind i stedet for Niels Møller Hansen, som har været med siden starten i 2010.

Kim Hedevang fra Borgerforeningen takkede for frivillig indsats og berettede om et aktivt år og nyt tiltag med kunst i bymidten. Det var hans sidste formandsberetning efter seks år på posten. Peter Jensen blev valgt som nyt medlem.

/Bodil

0/0
Tarm

Seniorer nød kaffebord

Tarm

Stor tilstrømning til Åbent Hus på Karosserifabrik

Tarm

Lokale og gæstehold gav en flot opvisning

Tophistorier

112

Overså fodgænger i kryds

Tarm

125 tog til Ældre Sagens årsmøde

Tarm For abonnenter

Naboerne gik i krig med stegepander og grydelåg: Skræmte rågerne væk

Tarm

Udvalgsformand forventer, lokalt plejehjem retter op: Ekstraordinært, at vi har de udfordringer

Tarm

Borgmesteren fik ros fra sine egne partifæller i Bork

Tarm For abonnenter

Overforbrug og gammel gæld plager plejehjem: Seks fyret