Tarm

Generalforsamling i fem foreninger

Kim Hedevang holdt sin sidste formandsberetning efter seks år på posten. Foto: Bodil Kronborg

Ådum: Fem foreninger har holdt generalforsamling samme aften i forsamlingshuset med både et godt måltid mad og senere kaffe og lagkage. Hans Laurids Pedersen guidede deltagerne godt igennem.

Jytte Bjørslev fra Ådum I&U fremhævede frivillige ledere og træneres store indsats. Gymnastikken har samlet 55 børn, ungegruppen har 21 medlemmer, og flere aktiviteter er foregået i hallen. Der har været Sportsskole for 49 børn og en sommerfest.

Formand for Ådum Forsamlingshus Mikael Andersen nævnte det løbende vedligehold af huset. Der er investeret i runde borde og en projektor. Støtteforeningen har serveret til fester og mindesammenkomster og kunne overføre 34.000 kroner til forsamlingshuset. Harald Olesen afløser Conni Kviesgaard i bestyrelsen.

Fra Vindmøllefonden opfordrede Bjarne Thestrup foreninger i Ådum til at søge af det årlige beløb på 100.000 kroner. Torben Pedersen valgtes ind i stedet for Niels Møller Hansen, som har været med siden starten i 2010.

Kim Hedevang fra Borgerforeningen takkede for frivillig indsats og berettede om et aktivt år og nyt tiltag med kunst i bymidten. Det var hans sidste formandsberetning efter seks år på posten. Peter Jensen blev valgt som nyt medlem.

/Bodil

0/0
112

Villa i Hemmet ramt af indbrud

Tarm

Mejeribestyrer får sønner hjem på jazzscenen

Tarm

Skoleklasse vandt bronze i høvdingebold

Tarm

Statsminister synger duet med V-kandidat

Tarm For abonnenter

Faldefærdigt pizzeria forvandlet til fælleshave: Ny byhave skal blive et grønt samlingspunkt

Tarm

17-årig gamer fra Tarm skal til VM i Fortnite: Kan blive mangemillionær

Tarm For abonnenter

Fra grus til græs: Tarm Kirkegård har gennemgået en forvandling

Tarm

Vandring i naturskøn plantage og besøg hos Heimdal Entofarm