Annonce
112

Generøse givere: Ølkælderens spareforening støtter Røde Kors Cafeen

En glad Ulla Bjerg Thomsen tog imod checken: På billeder ses fra venstre: Jeanette Wandt, Hans Kjær, Ulla Bjerg Thomsen, leder i cafe Røde Kors Cafeen, Viggo Grønne, Karin Toft og Ove Andersen. Formanden Michael Holm var forhindret i at deltage, så Ove Andersen som er suppleant i bestyrelsen deltog i stedet. Privatfoto.
Røde Kors Cafeen fik en check på 4200 kroner fra Ølkælderens spareforening; pengene falder på et tørt sted, siger cafeens leder.

RINGKØBING: Café Røde Kors har gode venner i Ølkælderen. I alt fald har lederen af cafeen, Ulla Bjerg Thomsen, netop modtaget en check på 4200 kroner fra Spareforeningen i Ølkælderen.

- Donation var mere end dobbelt så stor i forhold til sidste år, så det luner meget, siger hun.

- Det er skønt at mærke den store lokale opbakning til vort arbejde i cafeen. Pengene falder på et tørt sted, og kan være med til at forsøde den kommende juletid, som kan være en hård tid for flere af vore brugere.

Cafeen er et værested midt i Ringkøbing, der har åbent alle hverdage.

- Cafeen er med til at forebygge ensomheden, og tilbyder et rummeligt fællesskab og et varmt måltid mad til en billig pris. Samtidig er der altid kaffe på kanden og mulighed for at få en snak om både de små og de store ting her i livet, siger Ulla Bjerg Thomsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm

Vognmand venter på retningslinjer: Hvis studenterne skal holde en meters afstand kan det ikke lade sig gøre

Annonce