Annonce
Læserbrev

Genbrugspladser: Hjælp virksomhederne med at holde gang i hjulene

Annonce

Læserbrev: Flere af vores små og mellemstore virksomheder her i Midt- og Vestjylland har de seneste dage mødt en lukket port, når de har været forbi deres lokale genbrugsplads for at aflevere fx byggeaffald. Det giver store problemer for blandt andet de håndværksvirksomheder, der forsøger at holde hjulene i gang, mens store dele af Danmark er lukket ned.

Vi skal selvfølgelig følge retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne, så hverken håndværkerne eller medarbejderne på genbrugspladserne bliver udsat for en unødvendig smitterisiko med coronavirus, men det er ikke hele Danmark, der er lukket ned.

Vi skal, så vidt det er muligt, holde gang i de aktiviteter, som vi i Midt- og Vestjylland kan, så vi kan redde så mange virksomheder og arbejdspladser som muligt. Ligesom man ikke kan bygge uden mursten, mørtel, træ og andre byggematerialer, så kan man heller ikke komme videre med arbejdet, hvis affaldet hober sig op. Jeg vil derfor opfordre til, at alle kommuner holder åbent for erhvervslivet på mindst en genbrugsplads. Det vil være en vigtig håndsrækning til mange lokale virksomheder, der ellers må indstille aktiviteterne om kort tid, selvom de godt kunne fortsætte.

Genbrugspladsen i Tarm. Arkivfoto Jørgen Kirk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vestjylland

Fastholder: - Jeg så ulven

Annonce