Annonce
Læserbrev

Gebyr på genbrugspladsen: Vi bliver straffet for vores frivillige arbejde

Annonce

Læserbrev: Ringkøbing Plejehjems Venner oplever at blive straffet for at udføre frivilligt arbejde. Straffen består i, at vi skal betale gebyr til genbrugspladsen. Gebyret betales af midler, som vi har brugt meget tid på at skaffe. De midler skulle være brugt på at forsøde livet for de ældre borgere i Ringkøbing-Skjern Kommune og i særdeleshed beboerne på Ringkøbing Plejehjem.

Vi kan derfor tilslutte os hvad Søren Andersen fra Blå Kors skriver i sit læserbrev i Dagbladet Ringkøbing-Skjern lørdag den 8. februar.

Kommunen kalder sig nok så flot Naturens Rige, derfor ser det mærkeligt ud, at frivillige organisationer skal betale gebyr for genbrug. I disse tider hvor vi skal tænke på at mindske forbruget, straffer kommunen os.

En frivillig forening som vores, hvordan kan den blive betragtet som en virksomhed? Vi er ikke en virksomhed, og de 2012 kroner kan vi anvende til bedre gavn for kommunens ældre og svage borgere.

I kommunen mangler der hænder. Vi er en stor flok hænder, som bruger meget tid og kræfter på de ældre medborgere. Skal vi straffes for vores arbejde?

Vi vil gerne nævne, at alle beboerne på Ringkøbing Plejehjem ligesom alle andre borgere betaler til genbrugspladsen. Hver beboer betaler 1000 kroner om året, ligesom også plejehjemmets pedel betaler for alt affald, som køres på Genbrugspladsen. Hvorfor skal der ske en tredobling af gebyret?

Arkivfoto: Jørgen Kirk.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vestjylland

Fastholder: - Jeg så ulven

Annonce