x
Annonce
Håndbold

Gassen gik af kampen efter føring på 8-0

Louise Tobiasen spillede en fin kamp med syv mål mod Team Esbjerg 2. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Rækker Mølle Håndbolds damer kunne ikke bruge kampen mod bundholdet Team Esbjerg 2 til ret meget. Føringer på 8-0 og 13-5 ved pausen fik gassen til at gå af kampen.

Rækker Mølle: 8-0. Så meget bragte Rækker Mølle Håndbolds damer sig foran i kampen mod Team Esbjerg 2.

- Så gik gassen af den kamp. Helt naturligt gik vi ned i fart, og det betød, resten af kampen blev sådan halvt om halvt. Det blev i hvert fald aldrig helt godt, fortalte Rækker Mølles træner Michael Iversen.

Rækker Mølle førte 13-5 ved pausen. Resten af kampen skulle bruges til at prøve forskellige ting af.

- Vi skulle spille en ny spiller, Caroline Langer, ind på holdet. Hun er playmaker, og hun dækker centralt i forsvaret. Det gik fint. Men bortset fra det fik vi ikke øvet det, jeg gerne ville. Vi kom nemlig til at stå i forsvaret meget af tiden, fordi Esbjerg spillede med lange angreb. Når vi så endelig kom i angreb, så stressede vi helt vildt. I stedet for at slappe af i spillet mistede vi koncentrationen og disciplinen. Det kostede mange fejl, og Esbjerg fik faktisk reduceret til 15-11, inden vi trak fra igen. Nu har vi en pokalkamp på tirsdag mod VRI, der ligger i toppen i den anden pulje i 2. division. Den kamp glæder vi os til at blive testet i, sagde Michael Iversen.

2. division damer

Rækker Mølle Håndbold-Team Esbjerg 2 24-17 (13-5)

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Louise Tobiasen 7, Mia Hansen 5, Ninna Hedegaard 3, Line Gabs 2, Caroline Langer 2, Louise Møller 2, Else Jensen 2 og Line Hansen 1. Straffekast: Rækker Mølle 0, Esbjerg 2 (1 mål). Udvisninger: Rækker Mølle tre, Esbjerg en.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Unfair at A-kassemedlemmer behandles dårligere end selvstændige

Læserbrev: I kølvandet på coronavirussen har regeringen og Folketinget handlet effektivt: Den ene hjælpepakke har afløst den anden. I 3F er vi særligt glade for trepartsaftalen, der sikrer mange lønmodtagere deres job. Desværre melder mange nye sig hele tiden ledige. De ikke-forsikrede selvstændige har allerede fået deres hjælpepakke. Nu har vi også brug for en, der sikrer de forsikrede lønmodtagere en bedre dagpengesats. Siden statsminister Mette Frederiksen valgte at lukke Danmark ned, er der kommet 79 ekstra ledige i 3F Ringkøbing-Skjerns A-kasse. Det svarer til en stigning på 26,2 procent! Det er 79 lønmodtagere, der går væsentligt ned i indtægt som følge af coronapandemien. De lønmodtagere har krav på den samme beskyttelse som selvstændige, der er ramt af krisen. De selvstændige kan få en understøttelse på op til 23.000 kroner om måneden. Sådan skal det være. Desværre kan forsikrede medlemmer af 3F og andre A-kasser højst få ca. 19.000 kroner, som er den maksimale dagpengesats. Det er unfair, at medlemmer der solidarisk hver måned indbetaler til en A-kasse for at sikre sig mod løntab, får mindre end dem, der ikke betaler. Derfor bør der indføres et tillæg til de forsikrede lønmodtagere. Helt konkret skal satsen stige med en tredjedel af det nuværende beløb, hvilket betyder, at forsikrede vil få en sats på ca. 25.000. Højreorienterede debattører fra bl.a. Cepos har kritiseret forslaget, fordi de mener, at det vil være svært at rulle tilbage og giver et incitament til at gå arbejdsløs. Det giver ingen mening, fordi forslaget kun er målrettet coronakrisen og arbejdsløsheden er uforskyldt. Desuden kender jeg ikke nogen af mine medlemmer, der har lyst til at gå arbejdsløse. Ligesom de selvstændige, der har tabt deres livsgrundlag, ønsker ledige 3F’ere også kun at vende tilbage til deres arbejde. Ingen skal gå fra hus og hjem som følge af denne krise. Den øgede sats vil samtidig sikre, at efterspørgslen øges. Vi skal stå sammen i den svære situation. Derfor skal de ledige lønmodtagere også have ekstra hjælp!

Ringkøbing-Skjern

Fra frontlinjen: Restriktioner betyder kreative metoder - baby vejet på køkkenvægt

Annonce