Annonce
Ringkøbing

Garanti for trygge rammer: Arrangør vælger at gennemføre julekoncert med Blichfeldt

Anders Blichfeldt, der har en fortid som frontmand i bandet Big Fat Snake, gæster fredag 4. december ROFI-Centret i Ringkøbing, hvor der bliver spillet op til en julekoncert. Foto: Christian Krog
Der bliver plads til omkring 300 tilhørere, når Anders Blichfeldt fredag 4. december giver koncert i ROFI-Centret i Ringkøbing.
Annonce

Ringkøbing: Med gode erfaringer fra et show med komiker og tryllekunstner Rune Klan i oktober i bagagen gør ROFI-Centret i Ringkøbing sig nu klar til en julekoncert med Anders Blichfeldt fredag 4. december.

Dengang i oktober gav Rune Klan 450 mennesker en festlig aften, der fuldt ud levede op til gældende retningslinjer i forhold til at undgå smittespredning med coronavirus.


På baggrund af de gode erfaringer fra showet med Rune Klan har hverken vi eller Anders Blichfeldt og hans folk betænkeligheder ved at gennemføre julekoncerten 4. december

Per Lange Andersen, leder af ROFI-Centret


Derfor er der i ROFI-ledelsen ingen betænkeligheder ved at gennemføre den planlagte julekoncert med sangeren, guitaristen og komponisten Anders Blichfeldt, der af mange er kendt som frontmand i bandet Big Fat Snake:

- Alle retningslinjer fra sundhedsmyndighederne blev fulgt til punkt og prikke både af os som arrangører og af publikum - før, under og efter showet med Rune Klan, siger leder af ROFI-Centret, Per Lange Andersen, der i den forbindelse nævner passende afstand mellem siddepladserne, afspritning, brug af mundbind, og at publikum skulle blive siddende på deres pladser under hele showet:

- På baggrund af de gode erfaringer fra showet med Rune Klan har hverken vi eller Anders Blichfeldt og hans folk betænkeligheder ved at gennemføre julekoncerten 4. december i forhold til de retningslinjer fra sundhedsmyndighederne, der gælder i dag.

Annonce

Intimt og trygt

Med til julekoncerten i ROFI-Centret har Anders Blichfeldt gospelgruppen Andrew Sisters, der består af Linda Andrews og Nadia Noumani, og et solidt band med Martin Jønsson som kapelmester.

Ud over at synge kor for Anders Blichfeldt vil de to kvinder servere versioner af gospelklassikere og julesange.

- Sammen med Anders Blichfeldt og hans folk har vi fundet en god løsning for afvikling af julekoncerten, så der både bliver tale om en intim koncert og et arrangement, der sikrer publikum trygge rammer i forhold til corona-situationen, siger Per Lange Andersen.

Der forventes 300 mennesker til julekoncerten, så der vil være god afstand mellem publikum samtidig med, at alle kommer tæt på scenen.

Der er stadig ledige billetter til koncerten 4. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Her er tallene, du ikke må se: 12 smittede med minkvariant i Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing-Skjern

Massetest i Vestjylland: Torsdag åbner yderligere to teststeder i Ringkøbing-Skjern

Annonce