Annonce
Ringkøbing

Garanti for fuldt hus: Hausgaard vil tilbage til Generator

15. januar indleder Niels Hausgaard sin 2020-turné i Thisted, og to dage senere er den 75-årige entertainer at finde på spillestedet Generator i Ringkøbing. Pressefoto
Generator i Ringkøbing er et af de absolut mindste spillesteder på landkortet, når Niels Hausgaard i starten af det nye år tager hul på en turné, der tæller 46 shows.

Ringkøbing: Glassalen i Tivoli, Musikhuset i Aarhus, Forum i Horsens, Fredericia Teater samt fine koncertsale i byer som Herning, Holstebro, Esbjerg, Aalborg og Vejle. Og så Generator i Ringkøbing.

Ja, det intime spillested i Vestjylland kommer i fint selskab, når Niels Hausgaard 15. januar 2020 indleder en tre måneder lang turné, der omfatter 46 shows. To dage senere rykker han inden for på Generator, der også i januar i år havde æren af at præsentere den folkekære kunstner:

- Jeg tror, han var rimeligt godt tilfreds med både betjening, publikum og stedet. Han var glad for at spille her, siger den daglige leder af Generator, Anton Bjerg.

Han mener også, at spillestedet i Ringkøbing nyder godt af, at der ikke længere er gang i musikhuset i Vostrup, hvor Niels Hausgaard gerne optrådte:

- Når man kigger på hans program, så er vi da stolte af, at han vælger Generator, som hører til blandt de absolut mindste steder på turnéen. Det er ikke lige de små steder, der er allermest tilgodeset. Han kunne have fyret den af for rigtig mange mennesker et andet sted og sparet en aften eller tre, tilføjer Anton Bjerg.

Når man kigger på hans program, så er vi da stolte af, at han vælger Generator, som hører til blandt de absolut mindste steder på turnéen

Anton Bjerg, daglig leder på spillestedet Generator

247 billetter til salg

På Generator bliver der 247 stole at gøre godt med, når den 75-årige entertainer fredag 17. januar indtager scenen i selskab med sin akustiske guitar.

Salget af billetter åbner midt på formiddagen fredag i denne uge, og som Anton Bjerg udtrykker det, er 'billetsalget åbent fra klokken 10 til 10.02.' Dermed også sagt, at der bliver tryk på.

Generator har tidligere opereret med fysisk salg af billetter hos først KM Radio og siden hos tøjforretningen Hans Ruby, men nu foregår al salg via et link på spillestedets hjemmeside.

Sædvanen tro kan publikum forvente en aften, hvor der bliver vendt emner som religion og politik. Efter sigende er Niels Hausgaards yndlingsofre de nærige, de selvretfærdige, de opstyltede, de uvenlige, og de, der smasker ved bordet:

- De var tidligere samlet i det, der hed Liberal Alliance. De må jages hele året. De er aldrig fredede, hedder det i en pressemeddelelse, hvor Niels Hausgaard også fastslår:

- Vi skal ikke diskutere for at blive enige men for at rumme mere og komme videre.

Annonce
Hvide Sande For abonnenter

Realdania gav fire millioner kroner: Nu spænder udvikling af havnen i Hvide Sande ben for stort byudviklingsprojekt

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Stort nej fra medarbejdere til Vestas' krav om mundbind og overarbejde: Fagforening bakker de ansatte op og opfordrer til dialog

Ringkøbing For abonnenter

Enig friskole: Ny skoleleder bliver hentet på stor folkeskole

Ringkøbing-Skjern

En hjælpende hånd i regeljunglen: Nu skal byrådet afgøre om vi skal have en borgerrådgiver

Ringkøbing

Generator byder på rock under åben himmel: 70-årige Madsen har længe stået på ønskelisten

Videbæk For abonnenter

Vidner blev væk igen: Chikane-sagen fra Troldhede er udsat igen

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Ringkøbing

Ingen fare for bygninger: Foder gik selv i brand

Ringkøbing IF

De var sammen på landsholdet: Nu er Andreas i Ringkøbing IF mens Mikkel Damsgaard er stjerne til EM

Danmark

Snart bliver toiletbesøg en del af corona-bekæmpelsen

Debat

Hvor er ordentligheden henne Vestas? Tænk nu på borgerne omkring Lem Kær

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Borgmester afviste Lem Kær-alternativer: Men nu kræver flere politikere, at alternativerne bliver undersøgt

Hvide Sande

Generationsskifte: Søn bliver del af fars web-firma

Annonce