Annonce
112

Gammelt klubhus skal sikres efter skade

SKJERN: Et kraftigt blæsevejr rev tirsdag eftermiddag taget af en overdækning foran det gamle klubhus på Skjern Stadion, og nu vil SG Fodbold, der bruger bygningen, sørge for, at det er forsvarligt at færdes omkring klubhuset.

- Det er et sted, hvor der færdes mange, og vi skal sørge for at det er forsvarligt for alle. Jeg har ikke set skaden, men jeg vurderer, at selve bygningen ikke har taget skade, så det bliver nok noget med, at vi fjerner hele overdækningen, siger Niels Peter Olesen, formand for Skjern GF Fodbold.

Reelt set er det kommunen, der ejer bygningen, men det er SG Fodbold, der har brugsretten til den. Derfor skal klubben også i dialog med kommunen om skaden og hvad der skal gøres.

Niels Peter Olesen fortæller til Dagbladet, at klubben ikke bruger huset i det daglige. Da kulturcentret blev udvidet i 2003, flyttede klubben over i de nye bygninger, og det tidligere klubhus har siden levet en tilbagetrukket tilværelse. For nogle år siden blev det brugt af løbeklubben, men løberne benytter den ikke længere. Dog er der en del unge seniorspillere, der bruger klubhuset efter træning, hvor de mødes og hygger sig i de gamle lokaler, og desuden er der trukket en del strøm fra huset til blandt andet stadionbelysningen, så bygningen er stadig til nytte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Mellemstort kvægbrug er gået konkurs

Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Navne

Tjener fra Kommandobroen vinder legat

Annonce