Annonce
Rejser

Gadgets: Vild luksus eller vild overdrivelse

Foto: PR
”Diamanter” på øretelefonerne, hæftetynd bærbar eller et kamera, hvor man først stiller skarpt, når billedet er taget. Her er en håndfuld dyre rejseting, man kan drømme om, spare sammen til eller bare ryste på hovedet ad.

Altid i fokus

Slut med uskarpe feriefotos. Der er slet ingen fokus-indstilling, for med Lytro 8GB Light Field Camera kan du ændre (igen og igen), hvilken del af billedet der skal stå skarpt - efter at du har taget billedet. Kameraet optager hele lysskalaen modsat en traditionel fotooptagelse i to dimensioner. Det lille og lette kamera ligner ikke andre. Det måler blot 11 x 4 centimeter.

Pris: 400 pund (cirka 3500 kroner).

Læs mere: www.ligo.co.uk.

Annonce
Foto: PR

Glamourlyd

3000 glimtende "diamanter" (smukke Swarovski-krystaller) udsmykker denne Cloud 9-høretelefon og giver glamour i på rejsen. Swarovski Crystal Tinchy Stryder Headphones har indbygget mikrofon til håndfri opkald og afspilningskontrol. Leveres i æske af kirsebærtræ.

Pris: 1214 pund (cirka 10.575 kroner.

Læs mere: www.goldgenie.com.

Let og kompakt

Den er kun 1,4 centimeter tyk og vejer kun lidt over et kilo. Appels MacBooks er stort set lige så rejsevenlig som firmaets Air-serie, men kan meget mere. Der er for eksempel næsten dobbelt så meget hukommelse, op til 32 GB. Den har Touch Bar og Touch ID.

Pris: Fra 11.000 kroner.

Læs mere: www.humac.dk.

Foto: PR

Musik på farten

Både design og lyd er i topklasse i den kraftige bærbare bluetooth-højttaler. Bang & Olufsen BeoPlay A2 har en lydteknologi, som sikrer både fuldtonebas og diskant. Den har lang batterilevetid og er fremstillet i en robust aluminiumkonstruktion.

Pris: 2799 kroner.

Læs mere: www.power.dk.

Foto: PR

Få det hele med

Få endnu bedre fotos med mobilen med en ekstra linse. Til iPhone findes Olloclip Ultra-Wide- og Telephoto, som er flere objektiver i ét, der kan give et bredere synsfelt og også få tingene tættere på med to gange optisk zoom.

Pris: 1090 kroner.

Læs mere: www.apple.com/dk.

Foto: PR
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce