Rejser

Gadgets: Gode ting til kølige dage i ind- og udland

Foto: PR
En tur i den tidlige forårsmorgen for at se solen stå op og naturen vågne kan være en kølig oplevelse. Her er ting, der kan gøre oplevelsen lidt varmere.

Fuglene tæt på

Den lille kikkert har gummibelægning og er vandtæt og dugfri. Nikon Aculon W10 har flerlagsbelagte linser, som giver gode, klare billeder. Fås med enten 8 eller 10 gange forstørrelse og twist-up øjestykker, der gør det nemt også for folk med briller at bruge kikkerten. Leveres med taske og rem. Pris: 549 kroner.

Læs mere på www.kikkertland.dk

Foto: PR

Varme til bagdelen

Det kan være køligt at sidde stille og vente på dyrelivet i den tidlige morgen. På en Vagaborn-varmepude bliver man lunet. Puden tåler fugt og kan bruges udendørs. Måler 35 x 39 centimeter og er 5 centimeter tyk. Vejer 400 gram. Fungerer med en powerbank (som ikke medfølger). Varmetiden afhænger af powerbankens styrke. Pris: 270 kroner.

Læs mere på www.coolstuff.dk.

En go' kop kaffe

Med en termokande med varmt vand, en kaffekapsel og så den lille håndholdte espressobrygger, Wacaco Nanopresso, er der lagt op til en kop god, varmende kaffe. Nanopressoens pumpesystem fungerer med håndkraft og kan nå op på 18 bar, lover fabrikanten. Fås i forskellige farver, har indbygget kop og er let at skille ad og gøre ren. Pris: 499 kroner.

Læs mere på www.kaffeexpressen.dk.

Foto: PR

Ild og strøm

Den ligner og er i zippo-størrelse, men er uden den ikoniske lighters store flamme. Her åbnes lighteren med et klik, der trykkes kort på siden, og otte sekunder senere kan man tænde cigaretten på en glødende tap - uanset om det stormer eller regner. Samtidig er DuralFuel en powerbank, som lige kan sikre, at mobilen ikke løber tør. Designet af Risolves, som sælger den gennem iværksætterportalen Kickstarter. Pris: fra 35 pund (cirka 300 kroner).

Læs mere på www.kickstarter.com.

Foto: PR

Musik i ørerne

Bliver naturen lidt for stille, kan man tilsætte underlægningsmusik samtidig med, at man varmer hovedet. Sound Hat Headphones er en lun fleecehue med indbygget højttalere i kanten, som slutter behageligt om ørerne. Huen har almindeligt høretelefonstik og vejer omkring 100 gram. Fås i pink, hvid og sort. Pris 16,99 pund (cirka 150 kroner).

Læs mere på www.ebay.co.uk.

Foto: PR
0/0
Rejser For abonnenter

Dansker i Bergamo: Det skal du se og opleve

Rejser

Cykelfest i Sverige: Smag på Skåne og Halland på weekendtur

Rejser

FDM Travel køber specialist i motorcykelrejser

Rejser For abonnenter

På naturens betingelser: Vadehavet bevæger sig mod bæredygtig turisme

Rejser For abonnenter

Helgoland: Den gode guide kan gøre opholdet til en særlig oplevelse

Rejser For abonnenter

Nyt i Vadehavscentret: Udstillingen "Vadehavsfortællinger" åbner

Rejser

Overnatning i shelter: I skovens rum findes roen

Rejser

Nyt legeland i Jesperhus