Ringkøbing

Gabi og Gisbert klar til unik nat i fyret

Mette Møller fra Esmark ønsker Gabi og Gisbert Scheffer tillykke med overnatningen i Lyngvig Fyr. Foto: Martin Backs

I nat får Gabi og Gisbert Scheffer en én-gang-i-livet-oplevelse, når de overnatter i Lyngvig Fyr. Før natten blev de begavet med en masse gode ting fra Vestkysten.

Lyngvig Fyr: Det var noget af en velkomstkomité, der mødte Gabi og Gisbert Scheffer, da de fredag eftermiddag ankom til Lyngvig Fyr for at modtage deres ret specielle gevinst - en overnatning i fyret.

For gevinsten var ikke "kun" overnatningen. Det glade tyske par fik også et oplevelseskort til Ringkøbing-Skjern Museum, en middag på restaurant Kommandobroen, specialiteter fra Vestkystens Gårdbutik og en morgenmadsbuffet serveret af Ejvinds Bageri.

- Man tror jo aldrig, at man vinder, når man deltager i sådan nogle konkurrencer. Når man så vinder noget helt unikt, som man ikke kan købe, er det jo helt fantastisk. Vi glæder os vildt meget til at sove i fyrtårnet og opleve natten i højden. Faktisk var det netop her i Nr. Lyngvig, at vi holdt vores første ferie i Danmark i 1992, og vi var naturligvis oppe i fyrtårnet, siger Gisbert Scheffer.

Siden har familien været op mod 30 gange i Danmark - næsten altid på Klitten og ofte i et sommerhus fra Esmark, der havde sat gevinsten på højkant ved at byde 100.000 kroner for oplevelsen i forbindelse med Danmarks Indsamlingen forrige år.

- Vi har jo set, hvordan Esmark er vokset gennem årene. Vi får altid en god service ved dem, og vi befinder os bare godt her på Klitten, hvor atmosfæren er god, og der er god plads mellem sommerhusene. Her er også en stor strand uden biler. Derfor kommer vi tit tilbage hertil, siger Gabi Scheffer.

En af gavegiverne var Vestkystens Gårdbutik, der havde lavet en nattepakke over temaet "Smagen af Vestjylland". Gavekurven var blandt andet fyldt med hjemmebagte vestkyst cookies, Krondild fra Troldhede Mejeri, Kryleost, No-pølsen, nyslynget lynghonning, Vesterhavsmost, Nye bolsjer fra Westjysk Smagen og en Stauning Whisky moussekage.

- Det er et super godt initiativ, Esmark står bag, og jeg er glad for, at de inviterede os alle med som lokale gavesponsorer. Vi har meget at byde på her i Vestjylland, og det får vi fortalt på bedste måde med den her slags initiativer, der er lidt skæve og meget sjove, siger Dorthe Fjord Tarbensen, indehaver af Vestkystens Gårdbutik.

Flere end 1500 mennesker havde deltaget i konkurrencen, men det blev altså Gabi og Gisbert Sheffer, der bor i den tyske by Sundern, der i nat får en helt aldeles unik ferieoplevelse på den jyske vestkyst.

Parret holder denne gang en uges ferie i Danmark - resten af ferien bliver i Skodbjerge syd for Hvide Sande.

Dorthe Fjord Tarbensen fra Vestkystens Gårdbutik med en kurv fyldt med smagen af Vestjylland. Foto: Martin Backs
Fra venstre: Dorthe Fjord Tarbensen (Vestkystens Gårdbutik), Caroline Larsen (Ringkøbing-Skjern Museum), Mette Møller (Esmark), Louise Bjørnskov (Kommandobroen), Sebastian Grønbæk Jakobsen (Ejvinds Bageri). Og i midten Gabi og Gisbert Scheffer i midten. Foto: Martin Backs
Gabi og Gisbert Scheffer glæder sig til overnatningen i Lyngvig Fyr. Foto: Martin Backs
0/0
Ringkøbing

En dag på butikssofaen: Is i farvandet, en ny bluse - og så videre til Toscana

Ringkøbing

Shoppepause: Sofaen skaber vigtige relationer

Ringkøbing

2 x 10 hurtige til Hingerne

Ringkøbing

Erhvervsfolk køber gammelt posthus: Vores ultimative drøm er et diskotek

Erhverv

Mini Bazar genåbnet - ny ejer er ikke bekymret for hærværk

Ringkøbing

Damtoften har fået sin egen hjertestarter

Ringkøbing

- Hvis man står stille og roligt nede i bageriet, kan du høre, at de skriger inde over køl og frost