Annonce
Ringkøbing

Gæsterne giver tommel op til Naturkraft: - Mine drenge elskede det

Kronprinsesse Mary ombord på en af Naturkrafts trækfærger med direktør Peter Sand og borgmester Hans Østergaard ved indvielsen. Hun er klar til komme tilbage i selskab med sine børn - også de mere almindelige gæster i parken snakker allerede om at komme igen. Foto: Søren Palmelund
Godt vejr og masser af omtale har været med til at lokke de første gæster inden for i Naturkraft, og de besøgende kvitterer med gode anmeldelser.
Annonce

Ringkøbing: Det gav uvurderlig medieomtale, da oplevelsesparken Naturkraft blev åbnet af kronprinsesse Mary.

Indslag på de landsdækkende tv-kanaler og artikler i aviser og de kulørte ugeblade – og en stribe opslag på de sociale medier både i Danmark og udlandet har givet det 300 millioner kroner dyre projekt en flyvende start.

Her var der fokus på alt fra vesterhavsstormen i kronprinsessens hår - fra Naturkrafts vindmaskine - til de flade Chanel-espadrillos, som hun havde på til indvielsen.

Men endnu mere afgørende bliver det for turistattraktionen ved Ringkøbing, at gæsterne er lige så positive som medieomtalen. Og det er de, hvis man kigger på de første anmeldelser på Naturkrafts facebook-side. Her er der tommel up til parken.

- Fantastisk oplevelse. Mine drenge på 6 og 9 år elskede det, skriver Jane Wang Olesen fra Holstebro.

- Super oplevelse, nåede slet ikke at få det hele med. Glæder mig til at komme igen, lyder meldingen fra Henrik Kinch fra Hvide Sande.

- Helt sikkert et sted, der skal besøges! Det var en kæmpestor oplevelse. Tusind tak til jer, vi kommer helt sikkert igen i løbet af sommerferien, skriver Maria Fryd Wehler fra København.

Det er dog ikke alle, der er lige begejstrede. På Trustpilot har en enkelt utilfreds gæst anmeldt Naturkraft, som kun får en enkelt stjerne fra Henrik Madsen.

- Det er ikke pengene værd. Det er bedre at tage ud til et gratis naturcenter end tage i Naturkraft. Forlystelserne er få og triste, og børnene er meget skuffet. Prøv at søge på deres hjemmeside og se de få og kedelige forlystelser. Hvis I ønsker at opleve naturen så tag derud fremfor at betale for et kunstigt skabt anlæg, lyder kritikken.

Naturkraft vil gerne have gæsterne til at lege sig til ny viden om naturens kræfter og bæredygtighed. Foto: Søren Palmelund

Men flest har altså mundvigene opad, når de forlader Naturkraft. Ifølge kommunikationsansvarlig Julie Vesterby har parken fået en fin start med godt vejr og en fint flow af gæster.

Hvor mange, der i løbet af de seks første åbningsdage har indløst billet til den nye attraktion, vil hun dog ikke ud med. Men sikkert er det, at adskillige allerede har købt årskort – og dermed er parat til at vende tilbage til Naturkraft.

Naturkraft forventer selv, at kunne tiltrække 280.000 besøgende om året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tarm

Ungersvende ville slå på hinanden

Ringkøbing-Skjern

Mandagens coronatal: 497 nye smittede - tre af dem bor i Ringkøbing-Skjern

Annonce