Annonce
Ringkøbing-Skjern

Gældsstyrelsen udvider staben to gange i år: Nye store ansættelsesrunder i Ringkøbing

Fungerende underdirektør Inge Maria Frydendahl Kruse søger nye medarbejdere til Gældsstyrelsen. Pressefoto
Gældsstyrelsen søger 20 nye medarbejdere – senere på året kommer endnu en ansættelsesrunde.
Annonce

Ringkøbing: Gældsstyrelsens mere end 200 medarbejdere i Ringkøbing kan se frem til at få cirka 20 nye kolleger denne sommer. Senere følger på året følger endnu en ansættelsesrunde, så det samlede medarbejderantal når op på omkring 240.

I den første ansættelsesrunde søger Gældsstyrelsen kandidater med forskellige profiler. Det kan være kontoruddannede, jurister, adm. bachelorer, finansøkonomer eller lignende.

- Vi har tidligere haft succes med at finde nogle dygtige kandidater i området, så jeg er sikker på, at vi igen vil få nogle spændende ansøgninger. Vi kigger både på det faglige og det personlige, for det er afgørende for os, at vi er stand til både at sikre en høj faglighed og samtidig møde borgerne på en god måde i ansigtshøjde, siger fungerende underdirektør Inge Maria Frydendahl Kruse i en pressemeddelelse.

De nye medarbejdere skal være med til at holde styr på pengeoverførsler, modregne offentlige ydelser og sikre, at gælden inddrives korrekt.

Det er Gældsstyrelsens kerneopgave at inddrive den gæld til det offentlige, som offentlige kreditorer ikke selv kan opkræve. Og det er blandt andet ønsket om at gøre en forskel og løse en vigtig samfundsopgave, som normalt tiltrækker ansøgere, fortæller Inge Maria Frydendahl Kruse.

- Der er i disse år stor fremdrift og resultater i gældsinddrivelsen, og vores nyansatte fremhæver ofte, at de ved ansøgningen blev tiltrukket af muligheden for at gøre en forskel i genopbygningen af gældsinddrivelsen, siger hun.

Ansøgningsfristen er den 3. juni, og arbejdsstedet er Gældsstyrelsen på Ribovej. Der bliver afholdt et online informationsmøde d. 27. maj, og stillingsopslagene kan ses på gaeldst.dk/job.

Nyansættelserne i Gældsstyrelsen på Ribovej kommer i kølvandet på, at også Skattestyrelsen, der har til huse i Ringkøbing midtby, netop har søgt 25 medarbejdere, hvilket vil bringe medarbejderstaben op på 300. Her var ansøgningsfristen den 22. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce