Annonce
Hvide Sande

Fysioterapeuter slår sig sammen: Hvide Sande går fra to til én klinik

Fysioterapeuterne i Hvide Sande samles under samme tag. Arkivfoto: Morten Pape
Planen er, at der stadig skal være tilknyttet fysioterapeuter til hallen gennem Hvide Sande Fysioterapi.

Hvide Sande: Det var især afsavnet af kolleger, der gjorde, at Nicolai Thygesen har lukket ned for sin fysioterapiklinik i Hvide Sande Hallen for at slå sig sammen med konkurrenterne på Toldbodgade.

Nicolai Thygesen flyttede i løbet af weekenden ind hos Hvide Sande Fysioterapi på søndersiden af slusen.  Han har behandlet i Hvide Sande Hallen siden 1. marts 2020, så han nåede at være der nøjagtigt et år.

- Jeg var ikke opmærksom på, hvor meget jeg ville savne kolleger, fortæller Nicolai Thygesen.

Kolleger har han heldigvis fået nu, hvor han er begyndt hos Hvide Sande Fysioterapi, der foruden ejeren Nichlas Pedersen tæller fysioterapeuterne Dorte Høj Henriksen og Ludmilla Iversen. Nichlas Pedersen overtog Hvide Sande Fysioterapi 1. september 2020.

Annonce

Gode snakke

Nicolai Thygesen fortæller, at han og Nichlas Pedersen har haft mange gode kollegiale snakke, mens de drev hver sin klinik.

- Vi har haft nogle gode uformelle møder og fandt relativt hurtigt ud af, at vi har det samme syn på fysioterapi. Og så udviklede det sig derfra, siger Nicolai Thygesen.

Med sig til klinikken på søndersiden tager han 16 års erfaring med fysioterapi.


Vi har haft nogle gode uformelle møder og fandt relativt hurtigt ud af, at vi har det samme syn på fysioterapi. Og så udviklede det sig derfra.

Nicolai Thygesen, fysioterapeut hos Hvide Sande Fysioterapi


Nicolai Thygesen oplyser desuden, at han håber, at kunne fortsætte holdtræning i hallen, når restriktionerne ophæves.

Planen er, at der stadig skal være tilknyttet fysioterapeuter til hallen gennem Hvide Sande Fysioterapi, men det er ikke forhandlet helt på plads endnu.

Fysioterapeuten minder desuden om, at den klinikken ikke er lukket under coronaen, og patienter er velkomne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern For abonnenter

Ministeren lovede ikke noget: Men viceborgmesteren hørte hende sige, det er oplagt, at Skjern Å bliver naturnationalpark

Annonce