Vestjylland

Fysioterapeuter åbner klinik i Sdr. Nissum Hallen

Ulfborg Klinik for Fysioterapi åbnede en satellit-klinik på førstesalen i Sdr. Nissum Hallen 1. januar. Foto: Jens Bach

Ulfborg Klinik for Fysioterapi kan nu også mødes i en ny satellitklinik i Sdr. Nissum Hallen.

Sdr. Nissum: De lokale fysioterapeuter fra Ulfborg Klinik for Fysioterapi åbnede 1. januar en satellitklinik på førstesalen i Sdr. Nissum Hallen.

Klinikken er kommet i stand efter aftale med Region Midtjylland, så behandlingerne er dækket af den offentlige sygesikring. Det har været vigtigt, siger klinikejer Lene Dybdal.

- Alle behandlere, både læger og fysioterapeuter, er underlagt regulering fra sygesikringens side, så vi er naturligvis meget glade for, at Region Midtjylland bakker op om vores initiativ. Det betyder også, at patienter med en lægehenvisning kan opnå det normale tilskud på cirka 40 procent - præcis som når de bliver behandlet i Ulfborg, siger hun.

Godt dækket ind

I tilladelsen til at åbne klinikken i Sdr. Nissum skriver Region Midtjylland blandt andet, at brug af flere praksisadresser kan "øge tilgængeligheden ved at reducere de geografiske afstande for patienterne", og at det "især kan være relevant i lokalområder, hvor der er behov for større fleksibilitet for at tilgodese patienternes behov for kvalitet, nærhed og valgmuligheder".

- Vi oplever, at en del borgere fra det vestlige område har vanskeligt ved at komme til Ulfborg. Det er især ældre, som efterspørger behandlingsmuligheder tættere på deres bopæl. Så med hovedklinikken i Ulfborg med seks fysioterapeuter, den eksisterende satellitklinik i Vemb Hallen, og den nye satellitklinik i Sdr. Nissum, er vi dækket godt ind vest for Holstebro, siger Lene Dybdal.

Klinikken har indgået et samarbejde med idræts- og borgerforeningen i Sdr. Nissum.

- I Sdr. Nissum Hallen er der et rigtig godt og moderne motionscenter, så det er oplagt, at vi samarbejder. Vi håber naturligvis, at nogle af motionisterne vil søge vejledning og behandling hos os, hvis det bliver aktuelt, uanset om det er behandling af skader eller hjælp til at udarbejde træningsprogrammer, siger Lene Dybdal.

0/0
Danmark

Danmarks billigste hus solgt i løbet af et døgn

Vestjylland

Dronningen og kronprinsesse Mary besøger Nymindegab

Vestjylland

Håndboldherrer sendte hoteller på overarbejde

Vestjylland

Genvalgt HK-formand: Det er gået den helt forkerte vej med arbejdsmiljøet

Vestjylland

Dropper planer om vindmøllepark ved Husby

Klumme

Mathilde Munk om en dag i marts - og en ærgerlig ændring af farfars ord