Annonce
Skjern Håndbold

Skjern Håndbolds fysioterapeut: Vi plejer at sige at René er en af dem med de gode gener

Hans Jensen har ofte haft René Rasmussen på briksen, men det er kun naturligt, når man som René Rasmussen har dyrket sport på topplan i mange år. Arkivfoto Jørgen Kirk
Skjern Håndbolds fysioterapeut Hans Jensen kalder René Rasmussens medfødte fysik en gave, men fløjspilleren havde aldrig nået sit enormt høje niveau, hvis han ikke havde arbejdet hårdt for sagen.

Skjern: Høj fart, utrolig springstyrke, fantastisk fysik, faldteknik, eksplosivitet.

Man kan sætte mange ord på René Rasmussen, når det handler om hans fysiske kvaliteter.

- Vi plejer at sige, at René er en af dem med gode gener, kommer det med et smil fra Hans Jensen.

Som fysioterapeut i Skjern Håndbold har Hans Jensen arbejdet tæt sammen med René Rasmussen i mange år.

- Renés fysik er selvfølgelig en gave for ham. Og jeg vil sige, det er en stor forudsætning for hans mange kvaliteter som håndboldspiller. Den medfødte fysik gør det bare ikke alene. Der skal stadig arbejdes hårdt for at være med på det niveau, René spiller. Der skal trænes meget for at holde den fysik ved lige, men det er René heldigvis også mere end villig til, fortæller Hans Jensen.

Annonce

René er skabt til at være eksplosiv

Han kalder René Rasmussen for kompakt. 83 veltrimmede kilo fordelt på 1,78 meter.

- Renés krop er skabt til at være eksplosiv. Han er hurtig fra første skridt. Og så er han vildt spændstig. Når René falder, er han faktisk lige så hurtigt oppe igen, fortæller Hans Jensen.

Han peger på Anders Eggert som lidt af en modsætning.

- Anders har en helt anden kropstype, og han lever på sin sublime teknik og på sin finurlighed sammen med god fart. René udnytter sin enorme kraft og styrke. Det viser bare, at der er flere måder at komme til tops på, forklarer Hans Jensen.


Renés krop er skabt til at være eksplosiv. Han er hurtig fra første skridt. Og så er han vildt spændstig. Når René falder, er han faktisk lige så hurtigt oppe igen.

Hans Jensen, fysioterapeut i Skjern Håndbold


René Rasmussen har haft to alvorlige skader. Den værste var den seneste med en ødelagt akillessene, og tidligere har der været en rygskade, der holdt René Rasmussen ude i et slutspil og lidt tid derefter.

- Ud over det er der kun den slags skavanker, som man har, når man er professionel sportsudøver i en kontaktsport, som håndbold selvfølgelig er. Intet alarmerende, siger Hans Jensen.

Derfor sætter han heller ikke nogen udløbsdato på René Rasmussens karriere.

- Som jeg ser det, så er hans fysiske tilstand så god, at jeg tror, René kan fortsætte mange år endnu, siger Hans Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern Håndbold

Anders Eggert fejrede mål-jubilæum: Det skete selvfølgelig med et mål på straffekast

Skjern

Falsk coronalyntest lammer Finderup Efterskole: 60 elever sendt hjem i isolation

Skjern Håndbold

Genlæs liveblog: Skjern vandt traditionsopgør efter kanonstart

Annonce