Annonce
Sport

Fyret Patriots-spiller: Jeg vil ikke længere spille i NFL

Michael Reaves/Ritzau Scanpix
Den voldtægtsanklagede Antonio Brown blev fredag fyret af New England Patriots efter blot 11 dage i klubben.
Annonce

Den i øjeblikket mest omstridte spiller i amerikansk fodbold, Antonio Brown, vil ikke længere vil være en del af verdens bedste liga, NFL.

Det skriver han på Twitter.

- Jeg vil ikke længere spille i NFL. Ejerne kan afbryde aftaler, gøre hvad end de vil, lige når de vil. Lad os se, om NHLPA (spillerforeningen, red.) vil holde dem ansvarlige, skriver han blandt andet.

Brown blev fredag fyret af sin klub New England Patriots efter blot 11 dage hos de forsvarende Super Bowl-vindere, som han nåede at spille en enkelt kamp for.

- New England Patriots fritstiller Antonio Brown. Vi værdsætter det hårde arbejde, som mange personer har lagt de seneste 11 dage, men vi mener, at det er bedst at gå i hver sin retning på dette tidspunkt, skrev klubben i et tweet.

Patriots har ikke oplyst den konkrete årsag til bruddet med Brown.

Den 31-årige Brown kom til New England Patriots på en etårig kontrakt i begyndelsen af september, efter at Oakland Raiders havde fritstillet ham.

Tre dage senere oplyste Browns advokat i en pressemeddelelse, at den nykårede Patriots-spiller var anklaget for at have voldtaget sin tidligere personlige træner Britney Taylor.

Brown har nægtet sig skyldig i alle anklager. Han mener, at de to har haft sex med samtykke. Brown har beskrevet sagsanlægget fra den tidligere træner som et forsøg på pengeafpresning.

NFL har indledt sin egen undersøgelse af sagen. Men beskyldningerne mod Brown slutter ikke der.

Magasinet Sports Illustrated rapporterede fredag ifølge AFP, at en kvinde, som har beskyldt Brown for uønskede seksuelle tilnærmelser i 2017, onsdag i denne uge skulle have modtaget truende tekstbeskeder fra spilleren.

Ud over have mistet kontrakten med Patriots har Antonio Brown også mistet Nike som sponsor. Det meddelte det amerikanske firma torsdag. Nike gav ingen begrundelse for beslutningen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce