Annonce
Ringkøbing-Skjern

Fyraftensmøder på Skjern og Videbæk Biblioteker

Annonce

Skjern/Videbæk: Hvis man kan lide at læse, og gerne have nogen at tale med om de bøger, man læser er en læsekreds måske en idé

Tirsdag 25. august kl. 16.30 kan man på Skjern Bibliotek høre om læsekredse, ligesom det er muligt på Videbæk Bibliotek torsdag 3. september ligeledes kl. 16.30.

Det er Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne, som indbyder alle, der er interesserede i at komme med i en læsekreds, til fyraftensmøde.

Målet er at få dannet nye læsekredse, hvor deltagerne får mulighed for at snakke sammen og finde ud af, om I sammen har lyst til at starte en ny læsekreds.

På møderne vil biblioteket fortælle lidt om, hvordan man kan organisere sig i en læsekreds, og om bibliotekets særlige tilbud til læsekredse. Desuden gives inspiration til bøger, man kan læse.

Bibliotekerne håber, at der møder så mange op, at der kan etableres nye læsekredse.

Der er i forvejen mange læsekredse i kommunen. For tiden skaffer Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne bøger til omkring 85 læsekredse.

For at deltage i fyraftensarrangementerne skal der bestilles gratis billet på riskbib.dk eller på telefon 9974 2620 (Skjern Bibliotek) / 9974 2630 (Videbæk Bibliotek)

-feldt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Debat

Problemulve har helt frit spil blandt husdyr

Annonce