Annonce
Tarm

Fynbo tiltales for overgreb mod barn i en lastbil i Hemmet

Dette er et genrefoto af en lastbil og har intet med den pågældende sag at gøre. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
En pige, som endnu ikke er blevet 12 år, er ifølge anklagemyndigheden blevet udsat for krænkelser i en lastbil.
Annonce

Hemmet:  En 25-årig mand fra Nyborg er tiltalt for at have forgrebet sig på en pige i en lastbil ved Dagli' Brugsen i Hemmet.

Det fremgår af et anklageskrift, som Dagbladet har fået aktindsigt i.

Manden er tiltalt for at have voldtaget barnet ved andet seksuelt forhold end samleje i en lastbil, der holdt parkeret ved Dagli' Brugsen i Hemmet den 23. juli sidste år. Han tiltales desuden for at have krænket hendes blufærdighed, da han befamlede pigen.


Den 25-årige tiltalte fynbo står til en fængselsstraf, hvis han kendes skyldig i forholdene, han er tiltalt for.

Fra artiklen


Hendes alder fremgår ikke af anklageskriftet, men hun er ifølge tiltalen under 12 år.

Paragrafferne

Straffelovens §216, stk. 2:  For voldtægt straffes med fængsel indtil 12 år den, der har samleje med et barn under 12 år.

Straffelovens § 225: Bestemmelserne i §§ 216-224 finder tilsvarende anvendelse med hensyn til andet seksuelt forhold end samleje.

Straffelovens § 232: Den, som ved uanstændigt forhold krænker blufærdigheden, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år eller, hvis forholdet er begået over for et barn under 15 år, med bøde eller fængsel indtil 4 år.

Den 25-årige tiltalte fynbo står til en fængselsstraf, hvis han kendes skyldig i forholdene, han er tiltalt for.

Paragrafferne, der er i brug, er straffelovens §216 stk. 2 og §225, der blandt andet siger, at man kan straffes med op til 12 års fængsel for voldtægt eller andet seksuelt forhold end samleje med et barn under 12 år. Straffelovens §232 er også bragt i spil. Her fremgår det, at man kan straffes med bøde eller fængsel op til fire år ved at krænke blufærdigheden over for et barn, der er under 15 år, gennem et uanstændigt forhold.

Sagen skulle have været for retten i Herning tirsdag den 28. juli, men er blevet udsat, fordi den tiltalte skulle mentaltestes, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tarm

Garant mangler en varebil

Annonce