Annonce
Videbæk

Fuldt hus til Fotovognen i Videbæk

Anders, Vibeke og Line fra Fotovognen havde mange tilhørere til foredraget i Videbæk. Pressefoto

Videbæk: Lions Videbæk havde torsdag den 23. Januar arrangeret et foredrag med TV Midtvest-succesen Fotovognen. Billetterne blev sat til salg i december og blev praktisk talt revet væk efter tre dage. Så Videbæk Forsamlingshus var fyldt med glade menneske til en hyggelig aften.

Anders, Vibeke og Line fra fotovognen fortalte lystigt om deres oplevelser gennem fotovognen, ligesom det blev understøttet af flere videoklip gennem årene. Det frembragte smil og udløste latter hos forsamlingen.

Arrangementet var delt op i to dele hvor der i pausen blev serveret fastelavnsboller og kaffe til alle deltagere. Derudover var der muligheder for at købe øl, vin og vand.

Overskuddet for aftenen går ubeskåret til Lions Videbæk, som støtter både lokale initiativer samt verdensomspændende humanitære formål.

Annonce
Det var Lions Videbæk, der havde arrangeret foredraget. Pressefoto
Videbæk Forsamlingshus var fyldt til sidste plads. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Annonce