Annonce
Skjern

Fulderik tog benene på nakken: Fik det gule kort af hurtig betjent med dommerkort

Den berusede bilist blev indhentet af en fodbolddommer fra politiet. Foto: Morten Dueholm

SKJERN: Hvis man vil løbe fra politiet, skal man nok ikke vælge at gøre det på en dag, hvor betjenten også er fodbolddommer ved siden af sin politigerning. Men det kunne en 47-årig mand fra Skjern jo ikke vide. Så da politipatruljen vinkede ham ind til siden i Østergade tirsdag ved 17-tiden, kørte han videre til Nørregade. Han forsøgte at undvige og stak af til fods.

Men turen blev ikke lang. Den tidligere landbetjent i Vildbjerg, Robert Houlberg, der også har myndighed på fodboldbanen, viste, at han kan sætte lovens lange ben forrest. Så spritbilisten blev løbet op og fanget i en smøge, hvor han blev sigtet for spritkørsel og for at køre uden kørekort.

Politidommeren nøjedes dog med at give den 47-årige det gule kort, da manden ikke blev sigtet for at forsøge at stikke af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Hvide Sande-fiskere reddet fra brændende kutter

Læserbrev

Læserbrev: Lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen

Læserbrev: Indlægget “Lad der ikke gå sognepolitik i sagen” om Innovests husning af de kommunale arbejdspladser havde nogle gode pointer, der førte til den rigtige konklusion i et dilemma. Der savnes nogle tal på økonomien, og jeg kan betvivle, kommunalbestyrelsen har det vigtigste; det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede omsætning i detailhandelen. Butikkerne vil miste omsætning. Ikke blot til nabobyerne, men også til storcentrene i de større byer og til netbutikkerne udenfor kommunen. Det vil koste arbejdspladser, give tomme butikslejemål og tomhed i bymidten. Så på den måde et paradoks, når et erhvervscenter er omdrejningspunktet for at trække kunderne væk fra de små lokale erhvervsdrivende. Vi har jo lige fulgt kampen for købmanden i Stauning, og her er det så i større målestok. Du kan blot se til Esbjerg, hvad det har betydet i Kongensgade, at kontorer er flyttet på havnen. Og omvendt, hvad de gør i Billund for at trække folk til midtbyen. Så byrådet bør have det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede detailomsætning i kommunen med i ligningen. Det er ikke nok med en kort tilbagebetalingstid på investeringen i Excel-arket. Så jeg er enig med Jacob Agerbo i, at der ikke skal gå sognepolitik i sagen. For det handler ikke kun om finansiering og besparelser, men også om tabt detailhandel. Ikke “bare” i Skjern midtby. Men i kommunen. For der ingen garanti for, at omsætningen affødt af butiksdøden bliver i Skjern/Tarm, eller for den sags skyld i kommunen. Så derfor vedkommer det også borgerne udenfor Skjern ... Så herfra skal opfordringen lyde; lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen.

Annonce