Hvide Sande

Fuld fart på salg af ferielejligheder i Søndervig

Det så kendte Diskotek Brændingen bliver afløsts af 22 ferieboliger fordelt på to etager. Tegning: Tegnestuen Fungerium

"Sandormen", der består af 22 ferieboliger, er populær. Otte boliger er solgt, og tre andre er reserveret.

Søndervig: Det kommende kompleks af ferieboliger, der er døbt "Sandormen" og skal bygges på den grund, hvor det tidligere Diskotek Brændingen ligger i dag, er populært.

Inden det tidligere diskotek er jævnet med jorden, kan ejendomsmægler Alfred Berg, indehaver af Estate Boligcenter Vestjylland, fortælle, at der er godt gang i salget af boliger.

- Jeg vil tillade mig at sige, at det går forrygende godt. Ud af de i alt 22 boliger er otte handler lukket helt. Derudover bliver der i øjeblikket forhandlet med fire-fem købere, og ud af dem er de tre sådan set reserveret. Hvis det lykkes at sælge halvdelen af de 22, inden de gamle bygninger er fjernet, er det bedre end godkendt, lyder det fra Alfred Berg

Boligerne bliver på omkring 90 kvadratmeter, og alt efter, hvor lejligheden kommer til at ligge i komplekset, er prisen 1.745.000, 1.795.000, 1.845.000 eller 1.895.000 kroner.

I øvrigt bliver de 22 lejligheder fordelt på 11 sammenhængende enheder. Det vil sige, at der bliver tale om 11 lejligheder i stueplan og 11 lejligheder på første sal.

Udsigten fra de kommende ferieboliger på Lodbergsvej i Søndervig bliver ikke så tosset endda. Tegning: Tegnestuen Fungerium

Købere af den type feriebolig, der bliver opført på Lodbergsvej, er ifølge ejendomsmægler ved Estate Boligcenter Vestjylland, Hans Jørgen Lauridsen, typisk seniorer, der har valgt at sælge et sommerhus af ældre model og købe nyt i stedet for.

- De meldinger, vi får fra køberne, er, at de fleste gerne vil bruge deres tid på andet end at vedligeholde et ældre sommerhus, og så vælger de at købe nyt i stedet for, forklarer Hans Jørgen Lauridsen, der samtidig fortæller, at det mest er folk, der bor uden for Ringkøbing-Skjern Kommune, som investerer i en af ferieboligerne i "Sandormen".

- Der er købere fra blandt andet Herning, Holstebro, Odense og Bjerringbro, siger ejendomsmægleren.

Klar til sommersæsonen 2020

Søren Malgaard Lauridsen fra DML-ejendomme, der står som projektudbyder, fortæller, at hele projektet kører efter planen.

- Licitationen er gennemført, og jeg kan afsløre, at det bliver lokale håndværkere, der skal opføre ferieboligerne, siger Søren Malgaard Lauridsen, der først vil oplyse navnene på firmaerne, når de endelige aftaler er underskrevet og helt på plads.

Noget helt andet er, at de to lejere af bygningerne, Poppen Dancebar og Ringkøbinggardens genbrugsbutik, blev sagt op sidst i 2018, og det synger på sidste vers for både dancebaren og Ringkøbinggarden.

- Onsdag den 13. februar bliver nøglen til bygningen overdraget til det firma, der skal stå for nedbrydningen af Brændingen, fortæller Søren Malgaard Lauridsen, der forventer, at de 22 nye ferieboliger vil være klar til at flytte ind i, når sommersæsonen 2020 går i gang.

0/0
Annonce
Samlerne For abonnenter

Cola-Kenneths afhængighed blev til en hobby: Samler på colaer, du aldrig har hørt om

Annonce
Annonce
Hvide Sande

Håber på bedre vejr: Blæst og sandstorm kan drille sildefestival

112

Uheld i påsketrafikken: Tre kørt til observation

112

Færdselsuheld på klitvejen: 87-årig sigtet for vigepligtsforsømmelse

Kultur

Vores Smag: Bondegårdsæg med smag af vestkysten

112

Hærværk i sommerhus: Store sten kastet gennem stråtag

112

Brandvæsenet måtte rykke ud: Grill-aske hældt ud i knastør natur

Hvide Sande

Lokal i kunstnerboligen: - Jeg har indset, at jeg må tage væk for at kunne lege

Hvide Sande

Hvide Sande Havn leverer nyt millionoverskud