Annonce
Skjern Håndbold

Frustreret Carsten Thygesen: Nye corona-restriktioner aflyser sponsorspisning før Skjerns kamp mod Aarhus

Sponsorerne kan ikke nyde en dejlig middag på fredag før Skjern Håndbold og Anders Eggert spiller hjemme mod Aarhus Håndbold på grund af nye restriktioner i kampen mod corona. Arkivfoto: Mads Dalegaard
I fredags var det ok at arrangere sponsorspisning for godt 200 sponsorer, når bare de blev delt i grupper på maksimum 50. Tirsdag kom der nye regler, der tvinger Skjern Håndbold til at aflyse sponsorspisning, og det giver frustrationer i klubben.
Annonce

Skjern: Kære lounge gæst.

Sådan indleder Skjern Håndbold en mail til de godt 200 sponsorer, der skulle have været til spisning før Skjern Håndbolds hjemmekamp på fredag i ligaen mod Aarhus Håndbold.

I mailen fortæller Skjern Håndbold, at spisningen før kampen er aflyst.

- Det er med stor frustration og ærgrelse, at vi er nødt til at ændre i planerne for fredagens kamp mod Aarhus Håndbold. Det skyldes, at myndighederne igen har skærpet restriktionerne for os, hvilket betyder, at vi for nuværende IKKE kan afholde VIP-arrangement før kampene. Det er fortsat tilladt at være op til 500 personer i hallen, står der videre i mailen.

Skjern Håndbolds formand Carsten Thygesen er frustreret.

Annonce

Nye restriktioner med kort varsel

- Fredag klokken 17 fik vi at vide, at vi godt kunne have sponsorerne til spisning. Vi skulle bare sørge for, at der maksimum måtte være 50 i hvert lokale. Derfor gik vi i gang med at inddele sponsorlounge, så vi kunne have tre grupper i den ene og to i den anden. Tirsdag fik vi så at vide, at det måtte vi ikke alligevel, fortæller Carsten Thygesen.

Ændringen er et resultat af den måde, justitsministeriet tolker reglerne på.


Ærgerligt at vi ikke kan servicere vore meget loyale sponsorer, som vi gerne vil. Det havde været sjovere, og det vil vi gøre alt for at rette op på senere.

Carsten Thygesen, Skjern Håndbold


- Hvis vi har 50 til spisning, vil det være ok. Men hvis de så bagefter går ind i Skjern Bank Arena, så må der kun være de samme 50 tilskuere, da det tolkes som værende ét arrangement. Så må der ikke være andre tilskuere end de 50. Det dur jo ikke for os, forklarer Carsten Thygesen.

Derfor er spisningen aflyst, og det betyder, der kan være omkring 400 tilskuere til kampen - uden spisning, da der er omkring aktører i forbindelse med kampen.

- Ærgerligt at vi ikke kan servicere vore meget loyale sponsorer, som vi gerne vil. Det havde været sjovere, og det vil vi gøre alt for at rette op på senere, fortæller Carsten Thygesen.

Annonce

Svært at navigere rundt i reglerne

Han har stor forståelse for, at myndighederne forsøger at bekæmpe corona med mange forskellige tiltag.

- Men jeg synes, det bliver sværere og sværere at navigere rundt i det her, når der hele tiden ændres regler med kort varsel. Det er ikke erhvervsvenligt, og man kan mærke frustrationerne rundt om i samfundet over nye restriktioner med kort varsel. Hvor længe vi skal leve med disse restriktioner, vides selvsagt ikke, og vi håber naturligvis, at det ikke bliver ret længe, da vi jo selv synes og godt ved, det er total uholdbart i længden, siger Carsten Thygesen.

Kampen vises ikke på tv, men du kan følge liveopdatering fra kampen på www.dagbladetringskjern.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavlere sværtet uden grund: Statens Seruminstitut sendte ikke spørgeskema til avlernes e-bokse

Ringkøbing

Lærervikar smittet med corona: Ringkøbing Skole sender flere end 100 hjem

Hvide Sande

Smitte på minkfarm nær Søndervig: Stribe af farme fra Vonå til slusen i Hvide Sande falder inden for døds-zonen

Annonce