Annonce
Læserbrev

Frustrerende: Forudsigelser og bagklogskab

Læserbrev: Vi er i en tid, ingen af os har oplevet før. Vi har en regering, der handler næsten i blinde. Den har nogle anbefalinger fra blandt andet sundhedsstyrelsen at støtte sig til; men det er regeringen, der i sidste ende skal træffe de vanskelige beslutninger.

På den baggrund er det frustrerende at se toppolitikere som Søren Pape Poulsen og Lars Løkke Rasmussen gå ud med kritik af de beslutninger, der er truffet. Pape mener, regeringen skulle gå meget længere i åbningen af samfundet igen, og Løkke Rasmussen mener, regeringen går en helt forkert vej.

Ingen ved, om det er det rigtige, der bliver gjort. Mette Frederiksen sagde meget tidligt i krisen, at hun ville komme til at begå fejl, fordi vi er i helt ukendt land.

Hvis det nu viser sig, at det er den rigtige politik der bliver ført, ville det klæde de to herrer, hvis de efterfølgende ville erkende, at de tog fejl. Der tror jeg imidlertid, det er utopi at tro på. I stedet vil man nok opleve dem sige, at hvis man havde gjort, som de sagde, ville vi være kommet meget bedre over krisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce