Annonce
Tarm

Frivillig idrætsleder fik DBUs hædersbevisning

K. E. Kristensen placerer det synlige bevis på hæderen på brystet af Poul Pagaard. Pressebillede
Poul Pagaard blev både hædret af DBU og udnævnt til æresmedlem i Tarm IF, da foreningen holdt afslutning.
Annonce

Tarm: Omkring 50 af Tarm IFs medlemmer, trænere, ledere og øvrige frivillige var med, da idrætsforeningen holdt afslutning, hvor årets træner og årets TIFer blev udnævnt og hyldet.

Første hyldest gik dog til Poul Pagaard, der efter indstilling fra Tarm Idrætsforening modtog hædersemblem fra DBU. I indstillingen var der blandt andet skrevet:

"Poul er den fødte klubmand og har siden slutningen af 70'erne været en fast støtte som spiller, træner eller leder for Tarm Idrætsforening. I alle år har Poul hjulpet til i klubben som enten træner eller holdleder for både børn, ungdom og senior. I februar 2019 har Poul afsluttet sin anden periode som formand for Tarm IF. Har været formand i omkring 15 år".

Som repræsentant for DBU mødte K.E Kristensen.

Hædersbeviset består af et diplom, partoutkort med gratis adgang til alle fodboldkampe i DBU Jylland regi samt en nål.

Efterfølgende tog formand Søren Guldager over for yderligere at hylde Poul Pagaard, idet han også blev udnævnt til æresmedlem i Tarm Idrætsforening. En gruppe der for nuværende består af fire medlemmer. Ud over Poul Pagaard er det Svend Pedersen, Peter Kristensen og Lars Daugaard.

Tommy Alstrup kåret som årets træner, Med sin store erfaring har han trænet et pigehold med store spillemæssige udfordringen og været i stand til at holde samling på truppen trods store nederlag

Kim Christensen blev kåret som årets TIFèr. Kim Christensen blev fremhævet som den der havde gjort et stort arbejde i seniorafdelingen med praktiske ting omkring seniorholdet. Holdet som har haft sine udfordringer i denne sæson. Her har Kim været samlingspunktet og været med til at holde humøret oppe.

Der blev også sagt tak til Peter Kirchhecker for det kæmpe store arbejde som han gør i klubben. Som Søren Guldager sagde uden en Peter ingen forening.

Repræsentanter for de enkelte hold var oppe for at hylde forskellige spillere for deres indsats i løbet af året.

Søren Guldager overrækker æresmedlemsbeviset til Poul PoulPagaard. Pressebillede
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande For abonnenter

Skuespillere nyder at filme i Hvide Sande: 'Vi er bare så glade for, at det gode vejr er kommet'

Annonce