Annonce
Tarm

Friskoleelever begejstrede for både kunst og kanoner

Otto Frellos billeder blev flot baggrund for flere selfies, da børnene fra Hoven Friskole besøgte museet. Privatfoto

Hoven: Lillegruppen fra Hoven Friskole har som led i deres anderledes skoledage været på ekskursion til Varde for at se på kunst og artilleri.

Eleverne, som er mellem 6 og 11 år, havde hjemme på skolen beskæftiget sig med Otto Frellos liv og værker og fik på Frellomuseet en god guidet tur af Trine Pernille Østergaard Sørensen. Og billederne gjorde indtryk, beretter skolen. Flere gange kunne man høre eleverne hviske begejstret sammen. Nogle tog endda selfies sammen med særligt udvalgte billeder.

Efter frokost gjaldt det Artillerimuseet, hvor børnene kunne bruge kroppen og kom med begejstrede udbrud over de tanks, de måtte klatre på og prøvesidde. Flere prøvede også en tung hjelm og armeret vest - og fik ekstra respekt for soldaterne.

Efter endt ekskursion tog de yngste af eleverne hjem, mens 3. og 4. klasse blev på skolen for at overnatte. Med hjælp fra frivillige forældre og en lærer blev det en rigtig god og hyggelig overnatning, rapporterer skolen.

Trine Pernille Østergaard Sørensen fik åbnet eleverne øjne for Otto Frellos finurlige univers. Privatfoto
Udstyret på Artillerimuseet blev kigget efter i sømmene. Privatfoto
Annonce
Annonce
Ringkøbing For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: I maj kom landet tilbage

Annonce