Annonce
Videbæk

Friluftsbørnehaven i Virum bag cykeltursfolder

Ligusterlarvekagen blev nydt af både voksne og børn. Pressebillede
Annonce

Virum: SpireVium Friluftsbørnehave & -vuggestue har lavet en cykeltursfolder til familier i Sdr.Vium og omegn.

I foråret 2019 søgte støtteforeningen for SpireVium, Friluftrådet for midler til to el-ladcykler til 6 børn, samt to Krible-Krablerygsække med indhold til brug i SpireVium. Institutionen fik bevilliget knap 60.000 kr.

Det betød, at man i december fik cyklerne og siden har været på mange ture. I ansøgningen blev der lagt op til, at SpireVium skulle lave et hæfte "Cykelture med børnene i nærmiljøet" til alle familier i Sdr. Vium i løbet af skoleåret 2019/2020.

Hæftet skulle beskrive nærområderne og de forskellige ture, SpireVium var taget på sammen med børnene, med Sdr. Vium som udgangspunkt.

Nu er hæftet lavet og det blev fejret. På grund af Corona kunne det ikke fejres helt, som  tænkt.

- Vi ville gerne have inviteret alle familier, både i Sdr.Vium og i ”Bedst mod West” (Lyne, Hemmet, Nr.Bork og Sdr.Bork), men nu måtte vi nøjes med at invitere til udendørs forældrekaffe med Ligusterlarvekage til. Og mange forældre benyttede sig af muligheden for at komme og få et lækkert stykke kage, en kop kaffe og en lille snak, fortæller lederen af institutionen, Kiki Hansen i en pressemeddelelse.

Hæftet beskriver 15 forskellige ruter og destinationer og indeholder oplysninger som rutens længde, lidt om stedet, eksempelvis historien, flora og fauna og andet, som kan have betydning, krydret med billeder fra SpireViums ture dertil.

Ønsker man at låne en Krible-Krable rygsæk eller få en cykeltursfolder, skal man henvende sig til Kiki Hansen, leder SpireVium, tlf. 93 39 53 83.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavler føler sig hængt ud: Vi skjuler ikke vores ansatte for myndighederne

Ringkøbing-Skjern

Coronasmittede mink lukker samtlige plejehjem i Ringkøbing-Skjern

CORONAVIRUS

Live: Regeringen vil udvide hjælpepakker efter nye restriktioner

Annonce