Annonce
Fodbold

Fremragende kamp af BK Klitten

Frederik Backs scorede til slutresultatet 5-1 for BK Klitten ude mod Faster/Hanning. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Måske var det blevet spændende, hvis Faster/Hannings Rasmus Storgaard Hansen havde reduceret til 3-2 i starten af anden halvleg, men han brændte et straffespark, og så vandt BK Klitten fortjent 5-1 i serie 3.

Astrup: Der var ikke meget 'kom maj du søde milde' over det fredag aften i Astrup, hvor Faster/Hanning spillede hjemme i serie 3 mod BK Klitten. For der var noget, der lignede kuling fra nordvest, der var omkring tre graders varme, og der var byger med hagl og regn.

Ja man kan vel sige, det var rigtigt Hvide Sande-vejr. Denne gang var forskellen bare, at det var Klittens trænere og udskiftningsspillere, der stod med vinden og kulden lige i snotten i modsætning til, når de spiller på hjemmebane.

Og forholdene passede Klitten bedst. De spillede langs jorden, de lod bolden gøre arbejdet, de arbejdede hårdt, og de skabte chancer på stribe. Derfor kunne man ikke sætte en finger på deres sejr på 5-1.

Klitten var effektive fra start. Efter 14 minutter sendte Jacob Vandborg en meget flot stikning frem til Jeppe Bækbo, der alene igennem scorede sikkert til 1-0. Fem minutter senere tog Mathias Hansen chancen med afslutning fra lang afstand. Bolden strøg over hjemmeholdets målmand Christian Alstrup, der så skidt ud i den situation.

Efter Philip Bay Thøgersen havde sendt bolden på stolpen i godt angreb, blev det 3-0 efter en lille halv time. Andreas Jensen sendte en god bold ud i højre side til Frederik Backs, der resolut sendte en flad bold ind foran mål til en fremstormende Mathias Hansen, der scorede sikkert til 3-0.

Faster/Hanning var helt væk - altså ind til Jeppe Bækbo havde en skidt aflevering bagud på banen. Den gik til hjemmeholdets Kasper Moesgaard, der udnyttede foræringen til scoring til 3-1.

Hvis Faster/Hanning skulle have skabt spænding, skulle de have udnyttet det straffespark, Jacob Vandborg begik mod Kasper Moesgaard et par minutter efter pausen. Men en velspillende Mads Svendsen i Klittens mål reddede let et svagt straffespark fra Rasmus Storgaard Hansen.

Derfra styrede Klitten kampen. De spillede mere end nydeligt, og de skabte mange målchancer i forsøget på at lukke kampen. Men Christian Alstrup fik oprejsning med flere meget fine redninger, så målet til 4-1 kom først efter en times spil. Et hjørnespark fra Philip Thøgersen kunne Mathias Hansen nærmest trampe i mål fra meget kort afstand.

Så var kampen lukket. Et kvarter før tid blev det 5-1, da Frederik Backs fikst scorede på en friløber efter aflevering fra Andreas Jensen.

Det var koldt, men fodbolden fejlede ingenting.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce