Ringkøbing IF

Fremragende indsats af RIF: Tre kampe og syv point på en uge

Mikkel Jakobsen forrest og Kenneth Lund til venstre kom begge på måltavlen, da Ringkøbing IF vandt 3-1 ude over Aarhus Fremad. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Aarhus Fremad slap billigt med nederlag på 3-1, da de lørdag eftermiddag havde besøg af formstærke Ringkøbing IF, der på en uge har hentet syv point i tre kampe.

Aarhus: Det var køligt i Vestjylland lørdag middag, det var lunt i Østjylland, og det blev hedt for Aarhus Fremad, da de havde besøg af Ringkøbing IF i 2. divisions oprykningsspil.

For selv om RIF ligger i bunden af puljen, og Aarhus Fremad har en placering i den bedste halvdel, så var det RIF, der dominerede på skønne Riisvangens Stadion, og det gav en fortjent sejr på 3-1 til RIF. En sejr der sagtens kunne have været større, for det var den kamp i sæsonen, hvor RIF har skabt flest helt åbne målchancer i det etablerede spil.

RIFs Casper K. Petersen åbnede med godt langskud lige forbi mål. Hjemmeholdet svarede igen med forsøg forbi mål efter en dyb stikning.

Efter 13 minutter havde RIF alle muligheder for at komme i front. Kasper Thomsen fik eminent sendt Casper K. Petersen alene af sted i kontraløb, men Casper K. Petersen fik afsluttet skidt lige på målmanden. Det var ikke godt.

RIF var nærgående på dødbolde, og efter et af flere hjørnespark fik Nikolaj Pape headet ved forstolpen. Bolden tog overliggeren.

Kampen kunne have fået et andet forløb, hvis Aarhus Fremad havde udnyttet en dobbeltchance kort efter. Men RIFs målmand Mads Petersen holdt fast i de flotte takter fra i onsdags. Først reddede han en flugter, og på riposten fra nært hold nåede Mads Petersen helt utroligt op igen til en ny blokade. Høj klasse.

RIFs styrke på dødbolde blev ret afgørende, for på små fem minutter gav det to dejlige mål.

Først sendte Mikkel Jakobsen et frispark ind i højre side bag hjemmeholdets forsvarslinje. Tre RIF-ere var alene, og det blev Kasper Thomsen, der scorede på godt hovedstød til 1-0.

Kort efter tog Mikkel Jakobsen hjørnespark i modsatte side. I første omgang var det nær på selvmål, da bolden blev forlænget tæt under mål. Det gav et nyt hjørnespark, hvor RIF i to omgange fik bolden ind foran mål. Anden gang oksede målmanden væk - men ikke langt væk. Lige inde i feltet vendte Kenneth Lund rundt, og han scorede med et fint skud til fjerneste stolpe.

RIF havde ikke problemer med at holde føringen frem til pausen. Og det havde de egentlig heller ikke efter pausen, hvor Aarhus Fremad forsøgte at presse på. Men Aarhus Fremad sendte planløst mange høje bolde frem mod mål, og i det spil var RIFs bagkæde med Nikolaj Pape, Anders Vestergaard Larsen og Jesper Dalsgaard klart stærkest, lige som Mads Petersen havde sikre indgreb.

Som tiden gik, fik RIF kontramuligheder. Den første kom efter en fin stikning fra en velspillende Kasper Thomsen til Mikkel Jakobsen, der på kanten af feltet fik spillet på tværs til en helt blank Eduard Puga. Målmanden var væk, men Puga bankede bolden over mål i stedet for bare at placere afslutningen. Mega skidt.

Den tidligere RIF-angriber Christian Nissen blev pakket godt ned. Han fik et enkelt langskud reddet af Mads Petersen. Målmanden tog sig også af et godt hovedstødsforsøg fra Nissen.

Kampen blev reelt lukket otte minutter før tid. Med en forfærdelig bold bagud spillede Aarhus Fremad Mikkel Jakobsen alene mod mål, og Mikkel Jakobsen scorede fladt til 3-0. Efter 90 minutter fik hjemmeholdet scoret i gennemspillet angreb og godt skud via underkanten af overliggeren. Men de fik ikke mere ud af det, og RIF burde have øget føringen i to omgange, men både Mikkel Jakobsen og Eduard Puga brændte helt frie skud.

Nå det lever RIF fint med. De kunne i stedet glæde sig over en meget flot kamp med flere gode individuelle præstationer. Simon Vesterbæk var solid på den centrale midtbane, og som nævnt var hele bagkæden på højt niveau. Der blev arbejdet hårdt hele vejen igennem, og det var tydeligt, at sejren over Skive og uafgjort mod Jammerbugt har givet selvtillid.

- Ja det var en super præstation. Vi skabte klart mest, og vi havde styr på det, Aarhus Fremad kom med. Jeg er meget tilfreds, sagde træner Nicolai Wael da også efter sejren.

0/0
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Hilde-sagen diskuteret i udvalg: Loven er overholdt siger udvalgsformand

112

Veteranbil ødelagt af ild: Folkevognsrugbrød brød i brand

Fodbold For abonnenter

Måltørken skal stoppes: RIF er på jagt efter to målfarlige angribere

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen