Annonce
Ringkøbing-Skjern

Fredagens coronatal: Ni er smittede de seneste to døgn

Corona, danmark, danmarkskort, coronavirus, grafik

Ringkøbing-Skjern: Tekniske problemer hos Statens Serum Institut torsdag gjorde, at de lokale coronatal ikke blev offentliggjort.

I dag, fredag, er tallene igen tilgængelige, og de viser, at der de seneste to døgn er fundet ni nye tilfælde af coronasmitte i Ringkøbing-Skjern. Dermed er det samlede antal smittede siden første udbrud i marts sidste år oppe på 864 personer med bopæl i Ringkøbing-Skjern, viser tallene fra Statens Serum Institut.

Det betyder, at Ringkøbing-Skjern fortsat ligger i den helt lave ende.

Frygten for den engelske variant af coronavirus vil brede sig med lynets hast, den er ifølge forskerne 70 procent mere smitsom, har fået Statens Serum Institut til at undersøge udbredelsen af coronamutationen fra Storbritannien.

Der er dog foreløbigt få tilfælde blandt de coronasmittede i Region Midtjylland. I årets første blev der fundet syv tilfælde af den engelske variant blandt stikprøverne. Ugen før var antallet 13. Under fem procent af de positive coronatest er blevet undersøgt for den særligt smitsomme coronavariant.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing

Bombe i minksagen: En af landets største minkavlere indsendte prøver fra smittefrie dyr - Danske Minkavlere tager skarpt afstand fra metoden

Navne

Ny i Landbobanken

Annonce