Annonce
Navne

Frank Sørensen fik særlig medarbejderpris

Det var naturligvis en glad Frank Sørensen, der modtog prisen. Pressefoto
Frank Sørensen har modtaget Villum Kann Rasmussen Prisen for sin ekstraordinære indsats hos vinduesproducenten Velfac på Vesterled.
Annonce

Ringkøbing: Det er ikke hver dag, en inkarneret ringkøbingenser modtager en pris, som de fleste kun tør drømme om. Ikke desto mindre er det tilfældet for den 59-årige Frank Sørensen, der arbejder som salgskoordinator hos vinduesproducenten Velfac på Vesterled.

Han har nemlig fået lidt af et skulderklap i form af Villum Kann Rasmussen Prisen, som uddeles til medarbejdere, der har ydet en exceptionel indsats langt over det forventelige og er blevet indstillet af kollegaer. Prisen uddeles af medarbejderfonden hos Villum Kann Rasmussen Gruppen, der blev etableret i 1941 og står bag virksomheder som Velfac, Velux og Rationel Vinduer med mere end 15.000 medarbejdere i alt.

- Frank er en meget unik medarbejder, som i høj grad fortjener denne hæder. Han har været hos os i 26 år og altid været en meget loyal medarbejder. Han er med til at sikre vores udvikling og er en dygtig kunderådgiver, som er garant for høj kvalitet, fortæller Trine Thomsen, som er chef for internt salg og Franks overordnede. Hun fortsætter:

- Desuden er han en meget vellidt kollega, som altid tænker på andre, før han tænker på sig selv. Han har kollegaernes velvære for øje, er ekstremt initiativrig og har gåpåmod. Både over for kollegaer og kunder. Han er med andre ord en éner.

Annonce

Med i en særlig klub

For den ydmyge ringkøbingenser kom det som lidt af en overraskelse, at han skulle blive den heldige modtager af prisen:

- Jeg havde bestemt ikke set den komme. Det er en anerkendelse uden lige. Jeg er meget ydmyg og beæret over, at prisen er tildelt mig, og at der er blevet lagt mærke til mig på denne måde. Jeg føler, at jeg er blevet medlem af en særlig klub. Men jeg har jo også en masse kollegaer, som i mine øjne gør en ekstraordinær indsats og i høj grad fortjener denne hæder mere, end jeg gør.

Han fortæller videre, at prisen giver en form for ekstra brændstof til at fortsætte det gode arbejde:

- Grundlæggende synes jeg, at jeg hver dag møder op på arbejde og udfører mine arbejdsopgaver på bedst mulige måde. Men det er klart, at prisen og anerkendelsen giver en ekstra motivation.

Frank Sørensen fik overrakt prisen den 23. januar 2020 ved en reception på Vesterled 8. Her var en lang række Velfac-medarbejdere samlet for at hylde salgskoordinatorens ekstraordinære indsats.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Bar, sognegård og fitnesscenter ramt: Coronaen blusser op i Ringkøbing-Skjern

Indland

Kampen mod aids kan vindes

Skjern Håndbold

Skjern mistede sejren få sekunder før tid: Genlæs livebloggen her

Annonce