Annonce
Navne

Frank Sørensen fik særlig medarbejderpris

Det var naturligvis en glad Frank Sørensen, der modtog prisen. Pressefoto
Frank Sørensen har modtaget Villum Kann Rasmussen Prisen for sin ekstraordinære indsats hos vinduesproducenten Velfac på Vesterled.

Ringkøbing: Det er ikke hver dag, en inkarneret ringkøbingenser modtager en pris, som de fleste kun tør drømme om. Ikke desto mindre er det tilfældet for den 59-årige Frank Sørensen, der arbejder som salgskoordinator hos vinduesproducenten Velfac på Vesterled.

Han har nemlig fået lidt af et skulderklap i form af Villum Kann Rasmussen Prisen, som uddeles til medarbejdere, der har ydet en exceptionel indsats langt over det forventelige og er blevet indstillet af kollegaer. Prisen uddeles af medarbejderfonden hos Villum Kann Rasmussen Gruppen, der blev etableret i 1941 og står bag virksomheder som Velfac, Velux og Rationel Vinduer med mere end 15.000 medarbejdere i alt.

- Frank er en meget unik medarbejder, som i høj grad fortjener denne hæder. Han har været hos os i 26 år og altid været en meget loyal medarbejder. Han er med til at sikre vores udvikling og er en dygtig kunderådgiver, som er garant for høj kvalitet, fortæller Trine Thomsen, som er chef for internt salg og Franks overordnede. Hun fortsætter:

- Desuden er han en meget vellidt kollega, som altid tænker på andre, før han tænker på sig selv. Han har kollegaernes velvære for øje, er ekstremt initiativrig og har gåpåmod. Både over for kollegaer og kunder. Han er med andre ord en éner.

Annonce

Med i en særlig klub

For den ydmyge ringkøbingenser kom det som lidt af en overraskelse, at han skulle blive den heldige modtager af prisen:

- Jeg havde bestemt ikke set den komme. Det er en anerkendelse uden lige. Jeg er meget ydmyg og beæret over, at prisen er tildelt mig, og at der er blevet lagt mærke til mig på denne måde. Jeg føler, at jeg er blevet medlem af en særlig klub. Men jeg har jo også en masse kollegaer, som i mine øjne gør en ekstraordinær indsats og i høj grad fortjener denne hæder mere, end jeg gør.

Han fortæller videre, at prisen giver en form for ekstra brændstof til at fortsætte det gode arbejde:

- Grundlæggende synes jeg, at jeg hver dag møder op på arbejde og udfører mine arbejdsopgaver på bedst mulige måde. Men det er klart, at prisen og anerkendelsen giver en ekstra motivation.

Frank Sørensen fik overrakt prisen den 23. januar 2020 ved en reception på Vesterled 8. Her var en lang række Velfac-medarbejdere samlet for at hylde salgskoordinatorens ekstraordinære indsats.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Videbæk

Jens Andersen om Kim Larsens liv

Leder

Dagbladet mener: Man bliver stolt over de fastboendes 'folkebevægelse'

Man bliver flov overfor turisterne. Sådan lyder den korte, kontante begrundelse for et initiativ, der forleden fik 20 lokale frivillige til at trække i gummistøvlerne og trodse møgvejret for at bruge deres lørdag på at samle de store mængder affald op, som i månedsvis har skæmmet grøfterne langs Klitvejen. Bag initiativet står Hvide Sande-parret Heidi Broe Vrist og Lars Anker Hansen. Det er dem, der har følt sig så flove over at se den smukke Margueritrute omdannet til en skamfuld skralderute, at de har valgt at tage affaldssækken i egen hånd og gøre noget ved sagen. I første hug blev 74 sække fyldt med øldåser, flasker, slikposer og meget andet skidt. 74 sække! Men der er såmænd tilstrækkeligt med skrald tilbage til, at man kan samle lige så meget op og mere til, når succesen gentages lørdag 29. februar - selvfølgelig forudsat, at der også denne gang dukker en pæn flok frivillige kræfter op, som vil bruge lidt af weekenden på en fælles forskønnelse af grøftekanten. De store mængder affald dukkede op til overfladen, da kommunens folk for nogle måneder siden rensede grøfterne op for at gøre dem i stand til bedre at kunne tage de store mængder af regnvand. Der var røster fremme om, at kommunen burde rydde op efter oprensningen, men afdelingsleder for Vej og Park Kristian Korsholm måtte med beklagelse afvise, at det kunne komme på tale. Det ville kræve mandetimer, der ikke er budget til, forklarede han. Det er sund fornuft, at kommunens ressourcer lige nu gør bedst fyldest ved at blive brugt på at skaffe afløb for de enorme vandmængder. Og det er udtryk for et beundringsværdigt borgersind, når private mennesker som Heidi Broe Vrist og Lars Anker Hansen ikke nøjes med at brokke sig over kommunen eller måske rense lidt på egen matrikel, men i stedet går forrest i en hel lille 'folkebevægelse'. Herfra letter vi på sydvesten og bukker i stor respekt for initiativet. Mennesker som jer er der god grund til at være stolt af! Der er mulighed for at blive en del af 'bevægelsen', hvis man møder op på parkeringspladsen ved genbrugsstationen i Hvide Sande lørdag 29. februar klokken 10. Det er ganske gratis at deltage. Og hvis andre byer skulle lade sig inspirere, fortæller vi gerne om det i Dagbladet.

Annonce