Annonce
Vestjylland

Fra musikdramatisk fortælling til international stjerne på kammermusikfestivalen

Traditionen tro er det Ensemble MidtVest, der opfører den absolut bedste kammermusik og præsenterer publikum for en festivalgæst i særklasse ved den 17. udgave af Kammermusikfestivalen på Nørre Vosborg fra den 27. til den 30. juni. Privatfoto

Nørre Vosborg: Når kammermusikfestivalen for 17. år i træk slår tonen an på herregården Nørre Vosborg bliver arrangementets stjerne uden tvivl den internationalt anerkendte cellist Andreas Brantelid. Den dansk-svenske cellist, der er kendt for sin tankevækkende fortolkninger, enestående lyd og engagerende personlighed, debuterede som bare 14-årig i Det Kongelige Danske Kapel med Elgars cellokoncert. Sidenhen har han spillet som solist med en lang række skandinaviske orkestre og stået på de store internationale scener. I 2009 modtog han Kronprinseparrets Kulturpris og i 2015 Carl Nielsen Prisen.

Foruden koncerter med årets gæst byder festivalen også på en yogakoncert, late night koncerter, en musikgudstjeneste og ikke mindst en familiekoncert, hvor vi i samarbejde med Team Teatret fra Herning opfører den musikdramatiske fortælling ”Peter og Ulven”. Med årets festival videreføres de gode samarbejder i lokalområdet, hvorfor Hanne Mette Jensen sammen med Kulturhusets Venner og sognepræst Gitte Hansen endnu engang kan byde publikum velkommen til yogakoncert og musikgudstjeneste.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

130-årigt mejeri lader livet for at gøre plads til byggegrunde: Landsby tørster efter tilflyttere

Annonce