Annonce
Skjern

Fra herre- til kvindehåndbold: Kasper fra Skjern bliver ny cheftræner for Herning-Ikast

Kasper Christensen har siden 2017 været cheftræner for SønderjyskE's håndboldherrer. Mandag tiltræder han i sit kun andet cheftrænerjob. Denne gang hos dameholdet Herning-Ikast Håndbold. Arkivfoto: Claus Thorsted
Annonce

Skjern/Ikast: På mandag overtager den tidligere Skjern-spiller og vestjyde Kasper Christensen tøjlerne hos topholdet Herning-Ikast Håndbold.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Her kalder klubben det for et "match from heaven", at det er lykkedes at få 35-årige Kasper Christensen, der oprindeligt kommer fra Skjern, på en fireårig kontrakt.

- Jeg er helt på det rene med, at man er forvænt med at spille finaler og om titler i HIH (Herning-Ikast Håndbold, red.), og jeg ved også, at det offentlige fokus er stort, siger Kasper Christensen i pressemeddelelsen.

Kasper Christensen, der oprindeligt kommer fra Skjern, har siden 2017 været cheftræner for SønderjyskE's håndboldherrer. Det var også planen, at han skulle stå i spidsen for sønderjyderne i den kommende sæson, men efter det blev offentliggjort, at han fra sommeren 2021 skulle være cheftræner i Herning-Ikast, blev han fyret i den sønderjyske klub.


Det vidner om, at man har evnet at tænke ud af boksen og innovativt - lidt som i min barndomsby Skjern - men alligevel på anderledes måde, der også indbefatter andre idrætsgrene.

Kasper Christensen


I pressemeddelelsen skriver Herning-Ikast, at Mathias Madsen på eget initiativ stopper som cheftræner et år før tid.

Annonce

Imponeret over talentarbejde

Årsagen til Madsens exit er ifølge pressemeddelelsen, at han ikke ønskede at besætte de yderste sæder på udskiftningsbænken med spillere fra klubbens eget talentsystem, sådan som ledelsen ellers havde lagt op til.

Her er Kasper Christensen formentlig mere i tråd med ledelsens ønsker, da han netop fremhæver klubbens evne til at udvikle talenter.

- Dette pres trigger mig, og så har jeg altid været dybt imponeret over det talentudviklingssetup, man har i klubben. Det er ganske enkelt unikt og det bedste i Danmark og egentlig utroligt, at det ligger i en by med kun 17.000 indbyggere. Det vidner om, at man har evnet at tænke ud af boksen og innovativt - lidt som i min barndomsby Skjern - men alligevel på anderledes måde, der også indbefatter andre idrætsgrene, siger Kasper Christensen i pressemeddelelsen.

Han flytter efter ferien i et nybygget hus i Kolding.

Herning-Ikast Håndbold er tre gange blevet kåret som danske mestre de seneste ti sæsoner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Søndervig Vandværk: Det ligner chikane fra forsyningens side

Ringkøbing

Søndervig Vandværk går solo og investerer for 18 millioner

Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Ringkøbing-Skjern

Lige nu: Ingen vand flere steder i Søndervig og Hvide Sande

Annonce