Annonce
Navne

Fra ferierådgiver til bureauchef hos Sol og Strand

Julie Trærup Nielsen. Pressefoto
Julie Trærup Nielsen indledte i 2017 sin karriere hos Sol og Strand Søndervig som servicemedarbejder sideløbende med, at hun læste HF.
Annonce

Søndervig/Ulfborg: Den 33-årige Julie Trærup Nielsen skal fra 1. januar stå i spidsen for Sol og Strand Søndervig. Hun afløser Jeppe Vang Rysgaard på posten, der fremover vil have fokus på at varetage samarbejdet med eksisterende og nye sommerhusejere.

Det bliver et ganske stærkt makkerpar, der fra årskiftet kommer til at varetage ledelsen af udlejningsbureauet.

Jeppe Vang Rysgaard har siden 2018 været leder af kontoret, mens Julie Trærup Nielsen i de sidste to år har bestridt funktionen som ferierådgiver og rengøringskoordinator.

- Jeppe bruger i dag størstedelen af sin tid på samarbejdet med eksisterende sommerhusejere og på et stigende antal rådgivningsmøder med potentielle nye sommerhusejere, og derfor har vi ud fra et ønske om at styrke kontoret i Søndervig, besluttet at udnævne Julie som bureauchef, så Jeppe kan koncentrere sig fuldt ud om sommerhusejerne, fortæller regionschef Jimmi Nielsen.

Annonce

Fokus på trivsel

Julie Trærup Nielsen indledte i 2017 sin karriere hos Sol og Strand Søndervig som servicemedarbejder sideløbende med, at hun læste HF.

Sol og Strands ledelse fik hurtigt øjnene op for den hårdtarbejdende og dygtige servicemedarbejder, og Julie TrærupNielsen blev derfor året efter tilbudt fastansættelse som ferierådgiver og fik desuden ansvaret for at planlægge rengøringen af sommerhusene.

- Særligt i højsæsonen, hvor vi har rigtig mange rengøringer, er det vigtigt, at planlægningen er i orden, og at vi nogle gode medarbejdere, og det har vi heldigvis. Jeg har stort fokus på, at vores servicemedarbejdere trives, og at de føler sig som en del af holdet, for deres indsats er altafgørende i forhold til det førstehåndsindtryk, der møder feriegæsterne i sommerhuset, fortæller Julie Trærup Nielsen, der er overbevist om, at det er en klar fordel, at hun selv har fjernet nullermænd og vasket gulve i sommerhusene.


Jeg har gjort rent i størstedelen af de sommerhuse, vi udlejer og ved derfor nøjagtig, hvor eksempelvis varmtvandsbeholderen er, og hvor støvsugeren gemmer sig, for jeg har selv ledt efter den.


- Jeg har gjort rent i størstedelen af de sommerhuse, vi udlejer og ved derfor nøjagtig, hvor eksempelvis varmtvandsbeholderen er, og hvor støvsugeren gemmer sig, for jeg har selv ledt efter den. Det betyder, at jeg nemt kan hjælpe, når servicemedarbejderne ringer ind med spørgsmål eller har brug for et råd, siger Julie Trærup Nielsen med et smil.

Annonce

Travle højsæsoner

Privat bor hun i Ulfborg med Kasper, der er uddannet tømrer og arbejder i Ringkøbing. Parret har netop afsluttet en totalrenovering af deres hus, som danner rammen om familielivet med i alt fire sammebragte børn i alderen seks til ti år.

Trods en til tider hektisk hverdag var Julie Trærup Nielsen ikke et øjeblik i tvivl, da hun fik tilbudt jobbet som bureauchef, som indebærer travle højsæsoner og weekendarbejde.

- Jeg nyder at arbejde i en branche med en travl og dynamisk hverdag og hvor det dybest set handler om at hjælpe andre mennesker og sikre, at de får en god oplevelse, uanset om der er tale om feriegæster eller husejere. Jobbet indebærer megen kontakt med forskellige mennesker, og jeg kan godt lide udfordringen med at tackle menneskers forskelligheder og bringe eksempelvis medarbejdernes indviduelle komptencer i spil og tilsvarende forsøge at tage hensyn til de forskellige behov, som sommerhusejere og feriegæster har, fortæller Julie Trærup Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Pfizer skruer ned for leverancer: Heunicke ser med stor alvor på situationen

Annonce